Açık Mezar 2013 tr-TR

Açık Mezar (2013)

(Gerilim - Gizem)
2013
IMDB
6.3
(39) 4 198 0 5
177
21
İZLEDİM
SONRA İZLE
39 Yorum
1s 42dk
IMDB
6.3
BU FİLM
68b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
28 Ocak 2018

Filmimiz, hem geren, hem beyin yakan, hatta ara ara da ''Noluyo lan?'' dedirterek şaşırtan çok farklı bir film. En küçük bir spoiler tüm tadı kaçıracağı için filmin konusuna pek değinmeyeceğim. Yalnız şunu söyleyeyim; Her 10 dakikasında bir ''Acaba'' ile başlayan yeni bir senaryo yazacaksınız. Şahsen ben filmin sonuna kadar birçok senaryoyu yazıp çöpe attım. Ayrıca film, ilk anından son anlarına kadar sürekli olarak sizi kendinde tutmayı başarıyor. Yani her dakikasında size ihtimalleri düşündürtüyor. Puzzle gibi sürekli birleştirmeye çalışacağınız nefis bir film izleyeceksiniz. Yorumunuzu çok merak ediyorum, izledikten sonra aşağıya bırakmayı da unutmayın. Hadi tadını çıkarın!

Açık Mezar - Open Grave

filmine yorum yap!
Popüler Yorum
Şevval Y.
3 yıl önce
Çaylak
Açıkçası gram beynimi yakmadı ya da ben artık böyle filmler izleye izleye bağışıklık kazandım. Dümdüz izledim filmi ve çok beğendiğim söylenemez. Film çok güzel başladı ama güzel devam etmedi bana göre.
Aslı B.
21 Şubat 2024
Usta Yorumcu
İhtimaller ihtimaller... Film boyunca kafada hep ihtimaller dönüyor. Az önce izleyip bitirdim filmi, bu zamana kadar nasıl gözden kaçırdım dedim. Yalnız bazı şeyler pek yerli yerine oturmadı gibi. Yine de güzeldi teşekkürler Kaan, seviyorum bu siteyi bağımlılık yaptı :))
Eren K.
02 Şubat 2024
Bana çok mantık hatası var gibi geldi, pek beğenmedim bence en fazla 5 puan olmalı 6,2 bu film için çok diye düşünüyorum.
Alperen
24 Mayıs 2023
Usta Yorumcu
Merak duygusunu sürekli canlı tutan, bol bol geren ve izlerken sürekli kafadan senaryolar yazıp çizeceğiniz gizem etiketinin hakkını veren bir film. Aldığı puandan daha fazlasını hak ettiğini düşünüyorum. Tavsiye ederim..
Gizem O.
09 Ekim 2022
Sıkı Üye
Gerilim konusunda başarılı olup sonunu güzel bağlayamamış. Sonunu saymazsak genel itibarıyla başarılı bir film.
Saliha E.
18 Eylül 2022
Sıkı Üye
Neden bilmiyorum ama ben çok beğenemedim filmi. Sonunu merak ettiğim için ve Joseph Morgan için filme katlandım.
Ayhan B.
15 Temmuz 2022
Usta Yorumcu
Imdb puanına aldanmayın ve kesinlikle spoiler yemeyin; direk açın izleyin, asla pişman etmeyen, son dakikaya kadar gizemini koruyan nadir filmlerden.
DERYA B.
07 Haziran 2022
Çaylak
Hep bi merak içinde bırakan, sonuyla gizemini noktalayan film olmuş. Ben beğendim, izleyin efenim :)
Enes E.
23 Kasım 2021
Sıkı Üye
Film belki biraz daha süslenebilirdi fakat izleyicinin merakını sürekli canlı tutmayı başarıyor. İzlenir.
mamicillo
27 Eylül 2021
Sıkı Üye
Gerilimi yüksek bir film. İzlerken merakla bekledim sonunda ne olacak diye. Konusu cidden çok enteresandı fakat sonu hiç beklediğim gibi değildi. Sonu çok yavan geldi. Yine de izlenebilir bir film.
Kaan A.
09 Temmuz 2021
Sıkı Üye
Yıllar önce yarısını izlemiştim ama izlediğimi hatırlamamamdan ötürü her bir sahnesinde ''olum ben bunu hatırlıyorum'' kafasında olduğumdan karakterlerle çok iyi empati kurdum. Tabi bazı sahnelerinde gerilmektense rahatsızlık duydum, bu sebepten yarım bırakmıştım.. 10/6.5 iyidir bu film için.
Daha fazla yorum28
open grave konusuopen grave izleopen grave imdbopen grave yorumlaropen grave yorumlaropen grave fragmanopen grave oyuncularbeyin yakan film önerileribeyin yakan filmlerbeyin yakan gerilim filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.