Alfa Kurt 2018 tr-TR

Alfa Kurt (2018)

(Dram - Macera)
2018
IMDB
6.9
(20) 4 111 0 5
101
10
İZLEDİM
SONRA İZLE
20 Yorum
IMDB
6.9
BU FİLM
24b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
29 Ekim 2018

Filmimiz, mızrakla mamut avlanan, kabile yaşamının yeni yeni oturduğu 20 bin yıl öncesinin Avrupa'sında geçiyor. Kabilesinden ayrı kalan bir gencimiz ve sürüsünden ayrı kalan bir kurdumuz var. Filmimiz, tam anlamıyla bu arkadaşlığı konu alıyor... Öncelikle filmimizin görüntü yönetmeni size de buralarda tavsiye ettiğim "Pi'nin Yaşamı" filmi ile aynı. O yüzden görsel açıdan iyi sahneler izleyeceksiniz. Biraz "M.Ö. 10.000" filmine benzetebilirsiniz fakat farklı. Filmin kurgusuna pek takılmadan, "E orada neden onu yapmadı ki?" gibi sorgulamalara girmeden izlerseniz 1 buçuk saatinizi nefis bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Şahsen gerek işlediği insan-hayvan dostluğu, gerekse konu aldığı dönem ile film beni yakalamayı başardı. E hadi tadını çıkarın!

Alfa Kurt - Alpha

filmine yorum yap!
suat T.
15 Kasım 2023
Çaylak
Görüntü yönetmeni harika iş çıkarmış, geri kalanı vasat vakit öldürmelik. Bu tatta çok daha iyi seçenekler var.
Albert K.
14 Ekim 2023
Çaylak
Filmi beğendiğimi söyleyemem. Köpeklerle insanın tanışması, evcilleşme süreçleri gibi yorumlara katılıyorum fakat bana kalırsa çok fazla mantık hatası vardı. Film olsun diye de bunca mantık hatasına göz yumulmamalı bence. Spoiler vermemek için detay vermeden söylemem gerekirse başrol seçimi bile yanlıştı. Onca zorluğa göğüs gerebilmesi için daha güçlü, kalıplı bir karakter seçilmeliydi.
Bülent K.
27 Nisan 2023
Usta Yorumcu
Uzun zaman öncesinde izlemiştim. Köpekle insanın dostluğunun başlangıcını anlatıyor. Tabi burada kurt ama aynı soydan sonuçta. Güzel eğlenceli bir filmdi.
Art R.
09 Ocak 2023
Sonunu daha ilk 15. dakikasından tahmin edebiliyorsunuz. Yarısında uykumun geldiği MACERA DOLU bu filmi elbette sevenler olabilir ancak kısır döngü, 2 saati tamamlamak adına ''ŞURAYA DA SIRTLANLARI EKLEYELİM BARİ'' denildiğini düşündüğüm bir film :) Bu yoruma bakarak hareket edecekseniz eğer; izlemeyin derim.
Aleyna A.
22 Aralık 2021
Finali güzeldi. Bazı noktalarda sıkılsam da izlettirdi, şans verilebilir :)
Serkan B.
07 Ağustos 2021
Usta Yorumcu
Keyifle izlenebilecek, doğa ve bolca aksiyon içeren bi tarih öncesi avcı toplum filmi.
Mel
27 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Seyir keyfi yüksek, hafta sonu tadında ve macera dolu. Çok sevdim, her yaş grubu ile izlenebilir. Kostümler, kullanılan dil ve görüntü açıları ince düşünülmüş. Sony yapımı olduğu için animasyonlar da kaliteli olmuş.
ayşenaz Y.
26 Nisan 2021
Gerçekten çok güzeldi. Zaten köpek- kurt konulu filmleri severim, ayrıca eskimo temalı filmleri de severim, bu da gerçekten güzel bir filmdi. Kaan'ın tavsiyelerine daima güvenmek lazım.
Mustafa
10 Nisan 2021
Usta Yorumcu
Kafanızı yormadan, neden sonuç ilişkisini düşünmeden izleyebileceğiniz harika bir hayatta kalma filmi.
Ozan K.
25 Mart 2021
Sıkı Üye
2008 yapımı M.Ö. 10.000 filminden beri bu tarz filmlere ilgi duyuyorum. Şimdi ise M.Ö 20.000'e gidiyoruz. Sıkılmadan izleniyor film güzel bir hayatta kalış macerası. Köpeklerin ilk evcilleştirilen atasını izledik sanırım da ilk ne zaman evcilleştirilmeye başlanmış bilmiyorum. İzleyin, güzel film.
Daha fazla yorum10
alfa kurt filmialfa kurt filmi konusualpha filmialpha filmi konusu2018 filmleri2018 film önerilerifilm önerilerifilm önerisifilm tavsiyesi2018 macera filmlerimacera filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.