Anestezi 2007 tr-TR

Anestezi (2007)

(Gerilim - Suç)
2007
IMDB
6.5
(31) 4 211 0 5
206
5
İZLEDİM
SONRA İZLE
31 Yorum
1s 24dk
IMDB
6.5
BU FİLM
24b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
04 Şubat 2018

Filmimiz, varlıklı, yakışıklı ve kalbinden rahatsız olan bir gencin yattığı ameliyat masasında yaşadıklarını konu alıyor. Adamımız, deliler gibi sevdiği kız arkadaşı ile vedalaşarak kalp nakli ameliyatına giriyor fakat anestezinin işe yaramaması sonucu bedeni felç halindeyken bilinci açık, olup biteni duyup hissediyor. Fakat bu süreçte de kendi iç dünyasına doğru sürprizlerle dolu bir yolculuğa çıkıyor. Uzun zamandır bu kadar farklı ve bu kadar sürpriz dolu bir senaryo izlememiştim. Sürprizlere ve yer yer gerilimlere hazır olun. Ayrıca ameliyat korkusu olanlar için de biraz izlemesi zor olabilir, uyarayım. E hadi tadını çıkarın!

Anestezi - Awake

filmine yorum yap!
Alperen
02 Şubat 2024
Usta Yorumcu
Beklentilerim çok düşüktü ancak bu film beni şaşırtmayı başardı. Filmin ilk yarısı ile ikinci yarısı arasında çok fark var bu yüzden başlarda sabırlı olmanızı tavsiye ederim. Film adına tek olumsuz eleştirim oyunculukların biraz vasat oluşuydu o da çok fazla göze batmıyor tabii.
Ertuğrul U.
21 Ağustos 2023
Sıkı Üye
En başta imdb düşük diye izleyesim gelmedi ama sonra bir bakayım dedim ve iyi ki de izlemişim gerçekten güzel bir filmdi ama puanı neden düşük anlamadım biraz daha yüksek olabilirmiş. İzleyecek olanlar için iyi seyirler diliyorum.
Pinkmoon
19 Temmuz 2023
Sıkı Üye
Ya bir gün bende ameliyat olursam ve aynı şeyi yaşarsam diye düşündüm. Umarım böyle bir şey olmaz. Ters köşeli güzel film.
Aslı B.
14 Mart 2023
Usta Yorumcu
Bu filmi izledikten kısa bir süre sonra ameliyat oldum. Aynı şeyleri yaşarım diye çok korktum. Hemşireye bile söyledim durumu. Korkma birşey olmaz dedi. Tabi ki sorunsuz geçti çok şükür. Bu filmi izleyip de öyle korkulara kapılmayın bir şey olmuyor :) Filme gelince harika, korkulardan arınıp filmin tadını çıkarın.
Gökmen D.
09 Mart 2023
Sıkı Üye
Bu imdb puanı bu film için çok düşük kalıyor. Ters köşeleriyle, karakterle sizi bütünleştiren, gerilimi iyi, harika bir film. İzlemenizi muhakkak öneririm pişman olmayacaksınız.
Bülent K.
01 Aralık 2022
Usta Yorumcu
Bazen anne sözü dinlemek gerekir, eski güzel filmlerden...
SPOILER [GÖSTER]
alara Y.
13 Ağustos 2022
Çok sakin bir şekilde izlerken birden pat diye her şeyin 180 derece değişmesi gerçekten bu filmden büyük verim almamı sağladı.
Yunus Ç.
12 Ağustos 2022
Konu daha iyi işlenebilirdi.. Film bi yarım saat daha uzatılarak esas işlenmesi gereken konular işlenebilirdi. 10/6
Kaan A.
10 Haziran 2022
Sıkı Üye
Asıl olay ikinci yarısından sonra başlıyor. Vay be bir zamanlar filmler insanlar beğensin diye yapılıyormuş.
E.N.A.
10 Ocak 2022
Usta Yorumcu
Benzer isimde bir film daha var. Konuları birbirinden oldukça farklı. Onda ise dünya bilinmeyen bir güç etkisi altında kalıyor ve bütün insanlar uyuyamıyor. İki film de güzeldi.
Daha fazla yorum21
awake filmi konusuawake filmi izleawake filmi oyuncularanestezi filmi konusuawake filmi yorumlaranestezi filmi oyuncularawake filmi fragmanıjessica alba filmlerigerilim filmlerihastane filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.