Anon 2018 tr-TR

Anon (2018)

(Gerilim - Bilim Kurgu)
2018
IMDB
6
(21) 4 110 0 5
90
20
İZLEDİM
SONRA İZLE
21 Yorum
1s 40dk
IMDB
6
BU FİLM
49b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
19 Mayıs 2018

Bu filmi aranızdan biri "Tavsiyeni Gönder" kısmından dün gönderdi, ben de hemen izleyip, beğenip buraya size getirdim. Kendisine teşekkür ediyor ve filme geçiyorum. Öncelikle hemen söylemek istediğim bir şey var; Kapalı gri havanın hüküm sürdüğü aşırı kasvetli atmosferi olan bir film izleyeceksiniz. Filmimiz, cahilliğin, düzensizliğin olmadığı bir dünyada geçiyor. Her insanın gözü, onun hayatını kaydediyor. Bu sayede hiçbir suç işlenmiyor. Fakat böyle bir düzende bile birileri illegal yöntemleri tercih edip göze batıyor. İşte filmimiz de tam da bu huzurlu ortamda göze batan bir seri katilin peşinden koşan detektifin yaşadıklarını konu alıyor... Dediğim gibi filmin havası çok kasvetli. Fakat bu sizi sıkmasın. Çünkü filmin temelinde yatan fikir bence şahane. Bu arada filmde telefon, bilgisayar gibi şeyler de yok. Yani çok farklı bir dünya sizi bekliyor. Ha unutmadan, +18 sahnelerimiz de var, sonra kulağımı çınlatmayın. Hadi tadını çıkarın.

Anon - Anon

filmine yorum yap!
Legolas
21 Aralık 2023
Çaylak
Bence konuyu gayet güzel yedirerek ilerlemişler. Sakin ilerleyişi tarzının öyle olmasından geliyor bana göre tabi ki. Bir sonraki nesil için çok da uzak olmayan kurgusal bir yaklaşım. Beğendim ve tavsiye ediyorum.
Saliha E.
18 Eylül 2023
Sıkı Üye
Konusu baya ilgi çekici ama aşırı yavaş işlenmiş, Imdb puanını hak ediyor.
eraycoskun
27 Ocak 2023
Usta Yorumcu
Konusu güzel fakat çok sıkıcı işlenmiş. Vasat sınıfında.
serdar ş.
13 Kasım 2022
Çaylak
Senaryo güzel de oyuncular ve film aşırı sıkıcıydı, kapattım.
Ayhan B.
11 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Konu çok iyi, işleyiş kötü ama kötü bi film değil izlenir.
E.N.A.
07 Kasım 2021
Usta Yorumcu
Black mirror tadında bir yapıt. Bir bölüm için keyifli fakat film için islenilen konu yetersiz kalmış.
ANIL C.
27 Haziran 2021
Aşırı sıkıcı, bunu beğenenler neyi beğeniyor anlamadım konu ne kadar mükemmel olursa olsun izlerken 5 kere filan sıkıldım. 2 kere içim geçti. Bu sitede beğenmediğim nadir filmlerden oldu.
Serkan B.
21 Nisan 2021
Usta Yorumcu
Bu arada atladığım bir şey var, konu güzel ve sürükleyici. Ancak netflix filmlerinde sıkça karşılaşılan çıplaklık ve detay görüntüler anlık da olsa filmin kalitesini düşürdüğü kanaatindeyim.
Serkan B.
20 Nisan 2021
Usta Yorumcu
İyi işlenmiş, vakti olanlar için izlemeye değer bir film.
Gökhan Özkol
10 Eylül 2020
Usta Yorumcu
Konu çok güzel ama film boğucu. İzlerken gerçekten sıkıldım. Filmi sıkıcı bulmanın sebebi atmosferi falan değil, aşırı donuk bir film ve beni germeyi başaramadı. Ben sevemedim, iyi seyirler.
Daha fazla yorum11
anon filmianon filmi konusuanon 2018 filmianon filmi izleanon filmi oyuncularıanon filmi fragmanıfilm önerileribilim kurgu filmleribilim kurgu film önerileri2018 filmleri2018 film önerilerigerilim filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.