Araftaki Ev 2013 tr-TR

Araftaki Ev (2013)

(Gerilim - Dram - Gizem)
2013
IMDB
6.8
(20) 4 46 0 5
38
8
İZLEDİM
SONRA İZLE
20 Yorum
02 Haziran 2018
Bu kıyıda köşede kalmış nefis filmi aranızdan Caner bana göndermiş, kendisine teşekkür edip filme geçiyorum. Şimdi filmimiz, bir evde yaşanan olaylardan sonra 30 yıl hapis cezası alıp, yaşı ilerleyince de bu cezası ev hapsine çevrilen bir kadının yaşadıklarını konu alıyor. Film hakkında ne söylesem spoiler, o yüzden içeriğine daha fazla değinmeyeceğim. Fakat, şunu bilmelisiniz; Gerilimli, size defalarca senaryo yazdıracak kadar gizemli ve yer yer sürprizli bir "Venezuela" filmi sizi bekliyor. Şahsen film, içindeki sürprizleri ile beni şaşırtmayı başardı. Hatta 4-5 kez de ani irkilmeler ile oturduğum yerden sıçradım diyebilirim. Gece karanlığında izlerseniz sizde daha fazla etki yaratacaktır. E hadi tadını çıkarın!

Araftaki Ev - La Casa Del Fin de Los Tiempos

filmine yorum yap!
Alperen
26 Mart 2024
Usta Yorumcu
Atmosferik korku, psikolojik gerilim, gizem, zaman yolculuğu... Little little into the middle olmuş yani biraz. Filmimiz, Her zaman ucuz ve saçma bulduğum jumpscare ve ani ses efektleri ile ilk yarısı yarattığı kötü izlenimi ikinci yarı toparlamayı başarıyor. Fazla beklentiye girmeden izlenebilir.
Aslı B.
22 Ağustos 2023
Usta Yorumcu
Filmin ismine bakınca bizdeki 3 harfli filmler gibi düşündürüyor. Biraz durağan bir film. Konu nerelere gitti, amaç neymiş meğerse. Zamanda yolculuk da var filmde kimse bahsetmemiş. Spoiler olacak şimdi ben söyledim. Yani ne denir ççookk boş vaktiniz varsa izleyin. Sonundaki çocuk için amaç güzeldi. Geri kalanda mantık hataları var. 30 yıl geçmiş peder hala gencecik, iki tel ak düşürmüşler saçına o kadar. Gizem seviyorsanız izleyin.
SPOILER [GÖSTER]
Pilli B.
27 Haziran 2023
Çaylak
Sorun şu ki ben daha filmin ilk gerilim anlarında neyin ne olduğunu anlayınca filmin bir anda bütün gizemi de haliyle kaybolunca "şimdi gel de izle.." modunda izledim geri kalanını. Gerilim-Korku kısmında benim için etkili bir hava bırakmasa da konusu anne-çocuk ilişkisi içeren tüm gerilim filmlerinde ağlamadan duramıyorum. O yüzden bu yönüyle en azından etkilenmiş oldum.
Ali İ.
31 Mayıs 2023
Filmi yıllar önce izlemiştim ve bayılmıştım. İlk yarı başka bir duygu 2. yarıysa başka bir duygu ile izliyorsunuz filmi, çok seviyorum böyle gizem filmlerini, tavsiye ederim.
Mustafa
14 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Gerilim ve gizem devam ederken bir anda fantastik bi şeylere dönüştü. Ters köşe yapayım derken mantık sınırlarının dışına çıktı ama filmi gene de beğendim.
Ayhan B.
08 Nisan 2022
Usta Yorumcu
Sabırla izlenirse filmden alacağınız hediye çok güzel diyebilirim. Yorumlara bakmadan direkt izleyin derim, muazzamdı.
Daphne
03 Eylül 2021
Sıkı Üye
Nasıl bi filmdi ya. Çok ters köşe yaptı. Hiç aklıma gelmemişti böyle bi senaryo.
drsecil
24 Temmuz 2021
Çaylak
İzlenmesi gereken İspanyol filmlerinden, izlerken geriliyorsunuz ama sonu... Harikaydı.
Serkan B.
19 Nisan 2021
Usta Yorumcu
Listemdeydi, nihayet izledim ve kesinlikle izlemeye değer bir film. Gerilim tam dozunda. İzlenmeyi hak ediyor.
Yigittheripper
02 Ocak 2021
Usta Yorumcu
Güzel filmdi. Gerilimi tatmin edecek seviyede, şans verebilirsiniz.
Daha fazla yorum10
la casa del fin de los tiempos filmila casa del fin de los tiempos filmi konusu2013 la casa del fin de los tiemposaraftaki ev 2013gerilim filmlerigerilim filmi önerilerigizem filmlerila casa del fin de los tiempos filmi izle

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.