Aramızdaki Sözler 2017 tr-TR

Aramızdaki Sözler (2017)

(Macera - Romantik)
2017
IMDB
6.4
(12) 4 75 0 5
63
12
İZLEDİM
SONRA İZLE
12 Yorum
IMDB
6.4
BU FİLM
19b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
14 Aralık 2018
Bu film tavsiyesini aranızdan "Caner" izlemem için bana göndermiş. Kendisine teşekkür edip filme geçmek istiyorum. Şimdi, kendi düğününe yetişmeye çalışan bir kadın ile yapacağı ameliyata yetişmeye çalışan erkek bir cerrahımız var. Fırtınanın gelmesi ile bu birbirini tanımayan iki kişinin de uçağı iptal ediliyor. Onlar da şehre gidebilmek için küçük bir uçağı olan bir pilot ile anlaşıyorlar fakat ne yazık ki yolun yarısında bindikleri uçak ıssız dağların tam da zirvesine düşüyor. İşte bundan sonra da ekran karşısında izleyenini bile üşütmeyi başaran karlı bir hayatta kalma mücadelesi başlıyor... Öncelikle sürekli bir aksiyon aramasın gözleriniz çünkü bu sadece bir "macera" filminden çok birbirini tanımayan 2 kişinin diyalogları ile ilerleyen bir yol filmi. Şahsen beni "Ben orada olsaydım ne yapardım?" diye düşündürtmeyi başardı. Oyuncular güzel, manzaralar güzel, e konu da güzel... Fakat "E o nasıl öyle oldu?", "Şurada neden şunu yapmadılar?" şeklinde sorgulamalara girmeden izler, birkaç mantık hatasını da görmezden gelirseniz 2 saatlik şahane bir film sizi bekliyor diyebilirim. Bu arada unutmadan, filmimizde bir tutam da "aşk" var, hem de şöyle iç ısıtan cinsten... E hadi tadını çıkarın!

Aramızdaki Sözler - The Mountain Between Us

filmine yorum yap!
Thalia
27 Mart 2023
Çaylak
Belirli bir yere kadar oldukça iyi giderken sonlarıyla bende hayal kırıklığı yarattı. Macera ve aşk bir arada değil sanki, macerası aşkına ya da aşkı macerasına uymuyor bir türlü.
Aslı B.
08 Mart 2023
Usta Yorumcu
Idrıs Elba'nın oynadığı film kötü olamaz. Ben çok beğendim. Hafiften bir Issız Adam havası da var. İzleyin, güzel.
Zeynep
04 Haziran 2022
Sıkı Üye
Akıcı ve bol karlı bir hayatta kalma filmi, ben çok beğendim.
E.N.A.
14 Mart 2022
Usta Yorumcu
Tek mekan, iki insan. Duygusal olarak oldukça sürükleyici bir filmdi. Ben izlerken çok keyif aldım.
sıla ö.
13 Ocak 2021
Sıkı Üye
İzlerken sıkmıyor, akıcı ilerliyor, oyunculuklar da çok iyi. Tam bir hayatta kalma filmi diyebilirim, tercih edebilirsiniz.
Gökçen Y.
21 Aralık 2020
Usta Yorumcu
Önüme gelene tavsiye ettiğim çok hoş bir film bu ve Kate yine çok güzeldi.
Aşkın K.
19 Ağustos 2020
Usta Yorumcu
Hayatta kalma mücadelesi filmlerini çok seyrettik. Bu film de onlardan. Ancak gerek çekimler gerekse oyuncular almış filmi başka yere taşımış. Aşk maceranın önüne geçmiş bence. Sıkılmadan izledim. Notu 6,5
Hatem Ben Arfa
12 Haziran 2020
Çaylak
Kaliteli oyuncu, kaliteli konu ve kaliteli bir film. Hangi moda uyduğu çok da önemli değil. Aşk, macera vs.. Ayrıca Kaan naçizane ricam, maceraya doyursun modunu genişletebilirsen çok sevinirim.
Aerona
05 Mayıs 2020
Kitabı birebir uyarlama yapsalardı eğer, o aşk tüm izleyenlerin içine işlerdi. Ama maalesef kitabından bağımsız yapılmış, vasat bir film daha.
Songül O.
05 Aralık 2019
Çaylak
kate'in ve Idris'in uyumu muazzamdı mükemmel bir çift olmuşlar bu yüzden beğendim ayrıca kar manzarası da efsaneydi.
Daha fazla yorum2
aramızdaki sözler filmiaramızdaki sözler filmi konusuthe mountain between us filmithe mountain between us filmi konusu2017 filmlerikate winslet filmleri2017 film önerilerifilm önerilerifilm önerisifilm tavsiyesigerilim filmlerimacera filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.