Ayla 2017 tr-TR

Ayla (2017)

(Dram - Tarihi)
2017
IMDB
9.1
(39) 4 461 0 5
450
11
İZLEDİM
SONRA İZLE
39 Yorum
IMDB
9.1
BU FİLM
11b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
23 Şubat 2018
"Sarmaşık" filmi ile birlikte, bu film burada size tavsiye ettiğim 2. bizden film. Her ne kadar Türkiye-Güney Kore ortak yapımı bir film olsa da, burada "Ağlatsın" kategorimin baş köşesinde dursun istedim. Filmimiz, Kore Savaşı sırasında yaşanan "gerçek" bir olayı konu alıyor. Türkiye'den yardım için gider askerler, savaşın tam da ortasında 5 yaşında küçük bir kız çocuğu buluyorlar ve yetim olduğunu da anlayınca ona bakmaya başlıyorlar. Bu ufaklığa baba şefkati göstermeye başlayan bir astsubay ise küçük çocuğa tam anlamıyla bağlanıyor. İşte bundan sonra da fazlasıyla dramatik sahneler başlıyor... Bu film beni bir sinema salonunda ağlatmayı başardı. Gerek hikayesi, gerekse oyunculukları ve çekim teknikleri ile nefis bir filmdi. Hadi tadını çıkarın!

Ayla - Ayla: The Daughter of War

filmine yorum yap!
Elis
05 Ocak 2024
Çaylak
Çok güzel bir yapımdı. Türk yapımı olması da ayrı bir güzeldi çünkü böyle güzel ve anlamlı filmlerin bize ait olması beni çok gururlandırıyor. Ayrıca Oscar'a aday olamaması da ayı bir ironiydi.
anyone
10 Temmuz 2023
Sıkı Üye
Of abi ya :( Filmi 2 kez izledim, ikisinde de baya ağladım. Hala resmini görünce duygulanıyorum, müthişti.
Ahmet Ç.
06 Mayıs 2023
Sıkı Üye
Filme gitmiştim ve çook beğenmiştim ağlaya ağlaya çıkmıştım sinemadan kessinlikle izlemeniz gerek!
Kenan Y.
19 Ocak 2023
Beni etkilemeyi başaran ender filmlerden birisi, izleyip de gözleri dolmayan yoktur herhalde :)
Hacer Ö.
27 Kasım 2022
Sıkı Üye
Filmi sinemada izlemiştim. Mükemmel bir hayat hikayesi. Asla duygusal değilim ama biri bana bir Türk filmi izleyeceksin üstelik seni ağlatacak dese hadi oradan derdim... Sanırım baba faktöründen dolayı bir yanım eksik olmasından bu kadar etkilenmem... Şiddetle izleyin derim. İyi seyirler.
Bülent K.
05 Ekim 2022
Usta Yorumcu
Yerli kategorisinde izlenebilecek bir şeyler arıyorsanız tereddütsüz izleyebileceğiniz bir film. Güzeldi...
Beyza Y.
01 Ocak 2022
Sıkı Üye
Muhteşemdi. Defalarca kez izledim hiç sıkılmadan, zaten oyuncu oynamıyor yaşıyor resmen, izlemekten sıkılmayacağım filmlerden biri.
Sedef K.
09 Aralık 2021
Çaylak
Sahneleriyle hikayesiyle ve oyuncularıyla tam bi film şöleniydi, duygusal olmayanları bile hüzünlendirebilen türden, izleyin mutlaka.
dwaekki W.
15 Kasım 2021
Usta Yorumcu
Gerçekten çok etkileyici bir film. Herkesin izlemesi gereken bir film. Harbiden ağlatıyor.
E.N.A.
07 Kasım 2021
Usta Yorumcu
Muhteşem bir biyografi filmi daha. Sinemada iki kez, evde iki kez daha seyrettim. Sonunda ikinci dünya savaşının etkilerinin Türkiye cephesinden de yansıtılması oldukça güzel.
Daha fazla yorum29
ayla: the daughter of war filmi konusuayla: the daughter of war filmi 2017ayla filmiayla filmi izleayla filmi konusufilm önerileriyerli filmlertürk filmleriyerli film önerilerifilm tavsiyelerimutlaka izlenmesi gereken filmleretkileyici filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.