Azınlık Raporu 2002 tr-TR

Azınlık Raporu (2002)

(Fantastik - Dram)
2002
IMDB
7.7
(14) 4 120 0 5
118
2
İZLEDİM
SONRA İZLE
14 Yorum
IMDB
7.7
BU FİLM
9.4b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
28 Aralık 2017
Aksiyonu bol, oyunculukları nefis bir film getirdim size. Şimdi şöyle bir beyin fırtınası yapalım. Ya suçlular suçu işlemeden önce onları tespit edebilseydik? İşte bu çılgın düşünceyi Steven Spielberg de düşünmüş ve filmini yapmış. Üstelik içine de Tom Cruise'u, Colin Farrell'ı koymuş. Oyunculukların, senaryonun ve teknolojinin hadsafhada olduğu bu film ufkunuzu açmaya aday. Gelecekte yaşanan bir olayı hem aksiyon, hem de bilim kurgu çerçevesinde bu denli etkili anlatmak her filmin harcı değildir. Hatta resmen yıllar önceden yıllar sonrasının teknolojisine selam çakıyor filmimiz. Kurgusu ile bu yüzden bir başyapıt diyebilirim. Hiç sıkılmadan, aksine konuyu bildiğiniz halde ne olacağını merak ederek pür dikkat izleyeceğiniz nefis filmlerden. Hadi tadını çıkarın!

Azınlık Raporu - Minority Report

filmine yorum yap!
Umur E.
04 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Filmi iyi yapan dönemine göre iyi olması. Kötü yapan da dönemine göre iyi olması.
Ayhan B.
09 Nisan 2022
Usta Yorumcu
Kurgu ve senaryo müthişti. Her sinema severin izlemesi gereken bir yapım bence.
Alperen
23 Ocak 2022
Usta Yorumcu
Müthiş senaryo, müthiş kurgu ve müthiş oyunculuklar... Burda satırlarca övebilirim bu filmi ama gerçekten hiç gerek yok. Gidin izleyin kesinlikle pişman olmayacaksınız.
E.N.A.
07 Kasım 2021
Usta Yorumcu
Fight Club kadar ünlü olduğunu düşündüğüm kült bir film. Tom Cruise'un oynadığı en başarılı 3 filmden biri. Tadını çıkartın. Bir kez daha izlemek için sahneleri unutmayı sabırsızlıkla bekliyorum.
Serkan B.
04 Temmuz 2021
Usta Yorumcu
Ve tekrar ''Vay be'' diyor insan. Tom abimiz o yıllarda Top Gun ile de gönülleri fethetmişti. Bu film de tarzın başyapıtlarından, net ve doğru izlenmeli.
Mel
28 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Nefis bir bilim kurgu filmi. Bilim kurgu klasiklerinden, mutlaka izlenmeli.
Mustafa
10 Nisan 2021
Usta Yorumcu
Bilim kurgu tarzının başyapıtlarından. Yönetmen ve başrollerden de belli.
ayten Y.
08 Mart 2021
Usta Yorumcu
Çok sağlam aksiyon ve bilim kurgu filmi. Kendi dünyasını tamamen açıklıyor ve boşluk bırakmıyor. İlgimi çeken şey ise 20 yıl önce şimdikinden daha uçuk fikirler ve daha uç bilim kurgu filmleri yapılıyor olması. Şimdi ise o teknolojiye ulaşabilme umudumuz daha az galiba. Böyle farklı filmler artık çok az.
Büke alayunt
28 Ekim 2020
Sıkı Üye
Mükemmel bir film. Bayıldım. Harikaydı. 2002 yapımı ama sanki daha yeni gibi kaliteli.
Shak
13 Temmuz 2020
Sıkı Üye
P. K. Dick'in romanından uyarlamadır. Dolayısıyla kurgu ve hikaye iyi gelirse hiç şaşmayın. Bir bilim kurgu klasiğidir. En azından bir kez izleyin: 8.3/10
Daha fazla yorum4

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.