Bad Samaritan 2018 tr-TR

Bad Samaritan (2018)

(Gerilim - Dram)
2018
IMDB
6.3
(5) 5 30 0 5
30
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
5 Yorum
IMDB
6.3
BU FİLM
8.7b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
30 Ağustos 2018
Hemen yukarıda da gördüğünüz gibi bu tavsiyeyi aranızdan Elif'e borçluyuz. Kendisine teşekkür edip hemen filme geçmek istiyorum. Filmimiz, "vale" olarak çalışırken aynı zamanda zengin kişilerin evlerini de soyan bir gencin yaşadıklarını konu alıyor. Yine bir gün zengin bir adamın arabasını park etmek için alıyor fakat evde olmadığını bildiği için adamın evini bulup içeri giriyor. Fakat her şey tıkırında giderken evde gördüğü tutsak bir kadın her şeyi altüst ediyor ve yer yer gerilimli, yer yer de vurdulu kırdılı bir koşturmaca başlıyor... Hikayenin 1-2 noktasında kopukluklar olsa da film bana kendini izletmeyi başardı. Şöyle sürükleyici bir film izleyeyim diyenlerdenseniz tam da şu an bu film sizlik olabilir. E hadi tadını çıkarın!

Bad Samaritan - Bad Samaritan

filmine yorum yap!
Aslı B.
19 Şubat 2024
Usta Yorumcu
Bu filmi hiç fragmanına, puanına bakmadan direkt açıp izledim. Beni şaşırtacak şeyler olacağını sezmiştim ve öyle de oldu... Ben çok beğendim, sıkmadan akıp gidiyor film izleyin.
Bedia
25 Nisan 2022
Sıkı Üye
Uzun zaman önce izlemiştim. Gerilim, gizem, psikopatlık, aksiyon, kan, kaçış, suç ne arasan var. Hiç durma direk izle! Çünkü film efsane!
Gökhan Özkol
07 Ağustos 2020
Usta Yorumcu
Ufak tefek saçmalıkları görmezden gelirsek film güzel bir film, sonuna kadar merakla izlettiriyor kendini. Kötü film falan değil gayet izlenilebilir. Nefesini Tut isimli filme benziyor fakat film bir noktada ayrılıyor, kısacası keyifli vakit geçirdim filmi izlerken. Hiç düşünmeyin açın izleyin işte daha ne olsun.
selahattin ü.
16 Temmuz 2020
Çaylak
Harika film izleyin arkadaşlar başı da güzel, sonu da... Imdb puanı çok az, hakkı 7.5...
mujdat D.
21 Nisan 2020
Çaylak
Film çok güzeldi, çok beğendim. Imbd puanı bence çok düşük kalmış 7.5'i çok rahat hak ediyor. İzlemeyenler düşünmeden açıp izlesin, kesinlikle pişman etmez.
bad samaritan filmibad samaritan filmi konusu2018 filmleri2018 film önerilerifilm önerilerifilm önerisifilm tavsiyesigerilim filmleridram filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.