Başka Bir Aşk Hikayesi 2007 tr-TR

Başka Bir Aşk Hikayesi (2007)

(Dram - Suç)
2007
IMDB
7.2
9
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
3 Yorum
IMDB
7.2
BU FİLM
9.4b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
22 Mayıs 2018
Yukarıda da görüldüğü üzre bu filmi aranızdan "Buket" bana gönderdi, kendisine teşekkür ediyor ve filme geçiyorum. Tavsiye kutumda filmin adını okuyucunca "romantik komedi galiba" gibi bir tepki verdim, fakat biraz şöyle bakınınca aslında filmin bir "dram-suç" filmi olduğunu görüp izlemeye koyuldum. Şimdi, evli ve 2 çocuk babası bir adli tıp fotoğrafçımız var. Kendisi hayatından pek de mutlu değil. Fakat bir gün bir kazaya tanık oluyor ve suçluluk duygusu ile kazayı yapan kadın ile arasında bir bağ kuruyor. Bu bağ giderek güçleniyor ve olay çok farklı yerlere doğru gidiyor. Bu da entrika ve gizem dolu bir maceranın başlangıcı oluyor... Öncelikle bir Danimarka filmi izleyeceksiniz. Burada da pek çok kez tavsiye ettiğim bu Kuzey filmlerinin çoğu, kapalı havanın hakim olduğu kasvetli filmler. Bu filmimiz de onlardan. Fakat bende çok fazla bir merak duygusu uyandırdı. Sonra baktım gerçekten pür dikkat izliyorum, bir baktım sonuna gelmişim bile... Diyeceğim o ki ilk çeyreğinde biraz afallayacaksınız ama kapamayın, devam ederseniz taşların yerine oturduğunu göreceksiniz. Biraz soğuk, biraz entrikalı, biraz da gizemli bir film sizi bekliyor. E hadi tadını çıkarın!

Başka Bir Aşk Hikayesi - Just Another Love Story

filmine yorum yap!
ayten Y.
05 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Garipti. Yani ben bu filmi hiçbir kategoriye koyamıyorum. İyi mi kötü mü ona bile karar veremiyorum. Bence imdb puanı biraz fazla..
Özlem Ç.
02 Aralık 2020
Sıkı Üye
Değişik bir yapım. Çok güzel değil ama çok sürükleyici. Bir solukta izlenip hemen unutulacak filmlerden.
Aytek S.
08 Ocak 2019
Usta Yorumcu
benim için biraz kasvetliydi.
just another love story 2007just another love story filmi konusujust another love story 2007 filmi konusubaşka bir aşk hikayesi filmibaşka bir aşk hikayesi 2007film önerilerietkileyici filmleretkileyici film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.