Better Watch Out 2017 tr-TR

Better Watch Out (2017)

(Gerilim)
2017
IMDB
6.5
(16) 3 68 0 5
46
22
İZLEDİM
SONRA İZLE
16 Yorum
IMDB
6.5
BU FİLM
21b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
16 Nisan 2018
Size, uzun zamandır izlediğim en farklı kurguya sahip filmi getirdim. Filmimiz, noel zamanı zengin bir ailenin çocuğuna bakmak için tutulan genç bir kızın yaşadıklarını konu alıyor. Kızımız, normal bir gece olacağını düşünürken işler birden karışıyor ve size "N'oluyo lan?" dedirten sahneler başlıyor... Bu film hakkında edineceğiniz en küçük bir bilgi bile dev bir SPOİLER olacağından sözü daha fazla uzatmadan sizi filme doğru uğurluyorum. Bir miktar gerilecek, bir miktar şaşıracak ve bittikten sonra koca bir "Vay be..." çekip halının desenlerine odaklanacaksınız. Bir de son ve önemli bir not: Ben ekledim ama filmin tadını kaçırmamak için FRAGMANI İZLEMEYİN! E hadi tadını çıkarın!

Better Watch Out - Better Watch Out

filmine yorum yap!
beren K.
11 Temmuz 2023
Çaylak
Filmi çok ciddiye alamadım zaten izleyince anlarsınız sebebini. Aman aman çok güzel değil çok etkilenmedim. vakit geçirmek için izlenir.
Mustafa
09 Mart 2023
Usta Yorumcu
İzlerken bayağı gerildim ve çok da sinirlerim bozuldu. Kült filmlerle kıyaslayanlar olmuş ama zaten filmin ortasına gelmeden neyin ne olduğu anlaşılıyor. Gayet akıcı ve güzel bir film. Ayrıca başroldeki velet çocuk yapmayın kamu spotu gibiydi :)
Mel
24 Mart 2022
Usta Yorumcu
Babysitter gibi bir film beklerken ters köşe oldum. Psikopatlık düzeyi çok yüksek, ayrıca izlemeden önce iyi ki yorumları okumamışım birkaç yorumda spoiler var. Vakit geçirmek için uygun, çok büyük beklentilerinizin olmasını tavsiye etmem.
melisasas
24 Mayıs 2021
Çaylak
İzlerken bi anlam falan aramayacaksanız, sadece eğlenmek, kafa dağıtmak istiyorsanız bence çok eğlenceli filmdi, vakit aktı geçti. Mantık var mı yok tabii :)
Nur Y.
02 Nisan 2021
Film o kadar saçmaydı ki boşuna zaman kaybı diyebilirim, yokluktan çıkmış gibiydi tamam oyuncular acayip iyi rol yapıyo çok gerçekçi ama kurgusu saçma. Böyle diyorum da ikinci bi filmi çıksa sırf meraktan izlerdim (tabi genelde böyle filmlerin ikincisi çıkmıyo ama neyse). Sonuç olarak; izleyecek bi film bulamadığınızda izlenebilecek ama izlenmese de bir şey kaybetmeyeceğiniz bir filmdi.
Hamza A.
07 Şubat 2021
Bu kadar kötü, basit senaryolu, zaman kaybı bir film görmedim. Her şey en başından belli.
fatime M.
01 Şubat 2021
Çaylak
Beğendim ama çocuğa da çok sinir oldum. Hiç böyle bir şey beklemiyordum film şaşırtıyor, bence izlemelisiniz.
Büke alayunt
28 Eylül 2020
Sıkı Üye
Çok sinir oldum ya ama baya iyiydi kesin izleyin, thanks kaan...
Gökhan Özkol
15 Eylül 2020
Usta Yorumcu
İlk olarak film benim için de şaşırtıcı değildi ama çok kötü bir film de değildi. Sinir bozucu olsa da izleyin derim. Sonu çok iyiydi devamı gelecek filmin galiba.
Miraç I.
17 Ağustos 2020
Usta Yorumcu
Sinir oldum. Özet geçersek film baya sinir etti beni. Evde tek başına filmindeki çocuğun şeytanı versiyonunu yapmışlar sanki... Evlerden ırak...
SPOILER [GÖSTER]
Daha fazla yorum6
better watch out filmibetter watch out 2017better watch out filmi konusubetter watch out filmi oyuncularıbetter watch out filmi fragmanıbetter watch out filmi izlegerilim filmlerigerilim filmi önerilerifilm önerilerifilm tavsiyeleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.