Bir Erkek Hakkında 2002 tr-TR

Bir Erkek Hakkında (2002)

(Dram - Komedi)
2002
IMDB
7.1
(4) 4 26 0 5
25
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
4 Yorum
IMDB
7.1
BU FİLM
7.9b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
03 Aralık 2018
Yakışıklı, zengin ve bir o kadar da sorumsuz bir adamımız var. Kendisi, boşanmış kadınların ilişki açısından daha kolay olduğunu düşünüp "boşanmış ebeveynler toplantısı" adlı bir topluluğa katılıyor. Bu toplantıdan sonra ise hayatı bir miktar değişiyor ve yer yer eğlendiren, yer yer de hafif de olsa insanın yüreğine dokunan bir macera böylece başlamış oluyor... Film bence şöyle "Hafta sonu bir şeyler izlesem ama ne..." diye kara kara düşünenler için ideal. Yani herhangi derin anlamlar ya da mesaj kaygısı taşımıyor. Sadece 1 buçuk saat boyunca bir erkeğin dönüşümünü izliyoruz. Film beni yakalamayı başardı. Hatta başrollerin dış ses konuşmalarına bayıldım diyebilirim. Bu böyle uzayıp gider, siz en iyisi hadi gidip tadını çıkarın!

Bir Erkek Hakkında - About a Boy

filmine yorum yap!
Zeynep
04 Haziran 2022
Sıkı Üye
Tam bir "Comfort Movie", 2000'lerin bu türdeki filmlerine bayılıyorum.
E.N.A.
07 Kasım 2021
Usta Yorumcu
Adam Sandler'ın da bu kategoride oldukça iyi filmleri var. Hafta sonu tadında sıcak bir öykü... Tavsiye ederim.
katilcivciv
08 Temmuz 2021
Sıkı Üye
Akıcı, güzel, sakin bir filmdi. Kasvetli bir İngiltere'de geçmesine rağmen sıkıcı değildi ve aktı gitti. Boş vakit filmi denilebilir.
ilknur K.
12 Ocak 2021
Çaylak
Çok tatlı, sıcacık bir film. Kategori bakımından gerçekten hafta sonu tadında bir film. Tabi hafta sonundan ne beklediğinize bağlı. Oyunculuklar çok iyi, fazlasıyla 90'lar-2000'ler ruhu var. Samimi bir konu, merak uyandırıcı şekilde işlenmiş.
bir erkek hakkında filmibir erkek hakkında filmi konusuabout a boy filmiabout a boy filmi konusufilm önerilerifilm önerisifilm tavsiyesikomedi filmleridram filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.