Bir Yıldız Doğuyor 2018 tr-TR

Bir Yıldız Doğuyor (2018)

(Dram)
2018
IMDB
8.2
(6) 4 49 0 5
43
6
İZLEDİM
SONRA İZLE
6 Yorum
IMDB
8.2
BU FİLM
8.10b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
06 Aralık 2018
Yukarıda da gördüğünüz gibi aranızdan "Ganimet Gürbüz Gezer" izlemem için bu film tavsiyesini bana göndermiş. Kendisine teşekkür edip hemen filmimize geçiyorum. Öncelikle "A Star is Born" merakla beklediğim filmler arasındaydı... Filmimiz, keşfettiği muhteşem bir yetenekten sonra kariyeri düşüşe geçen bir yıldızı konu alıyor. Yani film boyunca bir yıldızın doğuşunu ve diğer yıldızın da sönüşünü izleyeceksiniz... Aynı zamanda filmin yönetmeni de olan "Bradley Cooper" rolünü tam anlamıyla dök-tür-müş... Tabi Lady Gaga'nın oyunculuğu da benden koca bir alkışı kaptı. Filmimiz biraz uzun ve ilk yarısı, ikinci yarısına nazaran daha dinamik ve hareketli. Filmdeki şarkılar ise muazzam. Özellikle "Shallow" isimli şarkıyı filmi izledikten sonra 4-5 kez YouTube üzerinden dinledim ve daha da dinleyeceğim gibi gözüküyor. Kahin olmaya gerek yok, bu film birkaç Oscar'ı kapacak. Yorumlarınızı çok merak ediyorum, lütfen aşağıya bırakın. E hadi tadını çıkarın!

Bir Yıldız Doğuyor - A Star is Born

filmine yorum yap!
silentnotes
20 Ocak 2021
Sıkı Üye
Oscar adayı olduğu için izlediğim bir filmdi. Kötü değil ama neden aday olduğunu anlamadım. Soundtrack için aday olabilir okey ama en iyi kadın oyuncu için diğer oyunculara haksızlık olduğunu düşünüyorum. Dramı ve akıcılığı güzeldi bu sebeple 7/10!
destalyad
07 Aralık 2020
Sıkı Üye
O kadar sıkıldım ki izlerken birkaç günde parça parça anca izleyebildim. Konu çok iyi, Bradley var daha ne olsun diyerek açtım ama esas kahraman Gaga olunca sıkıcı geldi nedense. AHS'ye (American Horror Story) devam Gaga sen oradan yürü...
Ayşegül A.
24 Kasım 2020
Sıkı Üye
Filmin müziğini ne zaman bir yerde duysam Lady Gaga'nın çaresizliği gelir aklıma. Unutamayacağım filmler arasında yerini aldı.
Aytek S.
23 Temmuz 2019
Usta Yorumcu
güzel mi güzel izlenir mi izlenir. Türk filmi "unutursam fısılda" da tavsiyemdir.
Ganimet G.
10 Aralık 2018
Sevdiğim aktör ve aktrislerin filmini tereddütsüz izleyenlerdenim filme başlarken Bradley Cooper izlemem için yeterli bir faktördü. İzledikten sonra esas kızımızın Lady Gaga olduğunu fark etmem filmin etkileyiciliğinin yanısıra ayrı bir etki yarattı bende müzikler inanılmaz kesinlikle izlenme listenizde olmalı...Dikkate alınmış bir tavsiye sahibi olmama yardımcı olduğunuz için teşekkürler Kaan bey.
Mert A.
10 Aralık 2018
Sıkı Üye
Film bana Gaga'nın oyunculuğu çok iyimiş dedirtti. Ayrıca çoğu ülkede yaş sınırlaması getirilmiş filme neden olduğunu izleyince anladım izleyeni derin bir buhrana sürüklüyor gerçekten çok beğendim.
bir yıldız doğuyor filmibir yıldız doğuyor filmi konusua star is born filmia star is born filmi konusubradley cooper filmlerilady gaga filmleri2018 filmleri2018 film önerilerifilm önerilerifilm önerisifilm tavsiyesidram filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.