Büyük Felaket 2016 tr-TR

Büyük Felaket (2016)

(Gerilim - Dram)
2016
IMDB
7.2
(10) 4 63 0 5
60
3
İZLEDİM
SONRA İZLE
10 Yorum
1s 47dk
IMDB
7.2
BU FİLM
11b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
02 Aralık 2017

Hemen şimdi düşünün, insanoğlu nasıl kara üzerinde petrol arıyorsa deniz tabanında da aynı işlemi yapıyor. Deniz üzerinde yarı batık şekilde yüzen ve boyları Eyfel kulesinden bile uzun olan petrol sondaj platformlarını görmüşsünüzdür illaki filmlerde orada burada. İşte bunlardan en büyüklerinden biri olan ve 2010 yılında patlayarak batan platformu ve patlama olayını konu alıyor filmimiz. Bir boru yardımı ile deniz tabanından petrolü çıkarırken patlayan devasa bir platform düşünün, sizce patlama sonrası o boru ve petrol ne oldu dersiniz? Evet, maalesef durdurulamadı ve sızdı. 2010 yılında yaşanan bu olay dünyanın en büyük çevre felaketlerinden biri ve patlamadan sonra milyonlarca varil petrol sızmış durumda. Yıllar önce o günlerde balçığa bulanmış kuşların fotoğrafları elden ele dolaşıyordu. Üstelik durum bu kadar vahimken 11 kişi de hayatını kaybetmişti. İşte tüm bunları nefis bir şekilde işleyen, ilk yarım saatinde size olayı merak ettirip ikinci yarısında elinde ne varsa önünüze seren nefis bir film izleyeceksiniz. Tamamen odaklanarak izlediğinizde etkisini kolay kolay üzerinizden atamayacağınız nefis bir film. Tadını çıkarın.

Büyük Felaket - Deepwater Horizon

filmine yorum yap!
Ertuğrul U.
26 Ağustos 2023
Sıkı Üye
Gerçek ve acı bir hikayeye dayanması filmi daha güzel yaptı, oyunculuk da güzeldi sadece başı biraz sıkıcı gelebilir ama biraz beklerseniz gerçek kısmı başlıyor.
Bülent K.
06 Haziran 2023
Usta Yorumcu
Öncelikle filmin anlattığı gerçek bir olaya dayanıyor, tarihin en büyük çevre felaketlerinden birisi belki de. O yüzden izlenmesi için +1 puan. Filme gelecek olursak filmi ikiye bölün ilk yarısı ne izliyorum ben havası verse de kıyamet ikinci yarı kopuyor. Ondan sonrası zaten çok iyi anlatılmış. Sahneler çok başarılı. Bence izlenmeli...
Yağız Şimşek
24 Temmuz 2022
Sıkı Üye
İlk yarım saati sıkıcı olsa da sabredip beklerseniz size ödülünüzü veren bir film. Bir de gerçek hayattan uyarlama olması filmi daha çok izlenebilir kılıyor.
Elis
19 Kasım 2021
Çaylak
Olayın gerçek oluşu ihmalkâr insanlardan bir kez daha soğutuyor. Oyunculuk güzeldi, güzel bir filmdi. Dylan O'biren 'ı görmek de güzeldi benim için :))
Mustafa
10 Nisan 2021
Usta Yorumcu
Gerçek ve acı bir olayı güzel oyunculuklarla anlatması beni kendine çekti.
Aşkın K.
24 Ağustos 2020
Usta Yorumcu
Çok iyi değil ama gerçek hikaye olması ve çekimlerinin başarısı filmi izlenir hale getirmiş. İlk 20 dk gereksiz diyaloglar, bu yüzden biraz sıkıcı, ancak atlatırsanız gerilimi tam tadında bir film. Notu 6.5
Jennifer F.
18 Temmuz 2020
Usta Yorumcu
Ölümle karşı karşıya kalmanın nelere yol açtığı ve olmaz denenlerin olabileceği çok iyi gösterilmiş, bence mükemmeldi. Gerçek olduğu için de tüyler ürpertici... Filmin sonunda ağlamamak için zor tuttum kendimi. Bence daha fazla puanı hak ediyor.
Arşivci
03 Nisan 2020
Sıkı Üye
Gerçek olaydan uyarlama. Denizde petrol sondajı yapan bir istasyonda meydana gelen boru arızası ve işlerin nasıl kontrolden çıktığını anlatan sürükleyici bir film. Keyifle izledim.
Aytek S.
03 Aralık 2018
Usta Yorumcu
tam seyredeyim dedim odaya girdiğimde tv de oynuyordu bugün :) seyrettim güzeldi görsel efektler çok güzeldi.
elif G.
02 Temmuz 2018
Sıkı Üye
Gerçekten yaşanmış bir felaket konu edinilmiş. Çok etkileyiciydi.
Daha fazla yorum0
deepwater horizon konusudeepwater horizon yorumlardeepwater horizon hikayesideepwater horizon imdbdeepwater horizon izlemark wahlberg film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.