Canavarın Çağrısı 2016 tr-TR

Canavarın Çağrısı (2016)

(Fantastik - Dram)
2016
IMDB
7.5
(5) 4 33 0 5
28
5
İZLEDİM
SONRA İZLE
5 Yorum
IMDB
7.5
BU FİLM
6.9b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
28 Ocak 2018

"Kaan hayırdır sen böyle klasik canavarlı filmler falan getirmezdin bize ne oldu?'' diye mırıldanıyorsunuz şimdi biliyorum, fakat bu farklı. Annesi hasta yatağında hayat mücadelesi veren, kendisi de gerek okulda, gerekse günlük hayatında pek sevilmeyen bir çocuğumuz var. Tam olarak bu çocuğun hayat mücadelesini ve kafasının içinde olup bitenleri izleyeceksiniz. Hatta biraz da duygusal yönünüz ağır basıyorsa film sizi ikinci yarısında ağlatabilir bile, beni şöyle bir yokladı. ''Canavar'' ve ''duygusal'' tabirleri aynı şey için kullanılınca kulağa vasat bir şey gibi geliyor farkındayım ama dediğim gibi durum hiç öyle değil. Hayat, acılar ve dahası... Masalsı ve nefis bir dram izleyeceksiniz. Tadını çıkarın!

Canavarın Çağrısı - A Monster Calls

filmine yorum yap!
whitel0tuss
27 Mayıs 2023
Favori filmlerimden biridir. Sakın çocuk filmi vs. zannetmeyin. Film sizi çocuğun hayal gücünün içinde gezdiriyor ve harika bir son.
mamicillo
12 Kasım 2021
Sıkı Üye
Film mükemmel ötesi işlenmiş. İzlerken bana Pan'ın Labirenti filmini anımsattı. İkisinde de aynı durumu yaşamıştım. Fantastik bir şeyler izlerim diye başlayıp dramatik bir sonla bitişini görmüş oldum.
Kaan A.
05 Kasım 2020
Sıkı Üye
Ailevi sorunları olan bir çocuğun sorunlarını kendi hayal gücüyle simgelediği harika bir filmdi. Siz fanileri ağlatır o derece yani... Ben mi ben? ağlamam... Tabi lan manyak mısın!...
Mercan R.
23 Ekim 2020
Filmden önce kitabı okudum ve ikisi de gayet başarılıydı. Hayatın içinden tecrübeler ve mükemmel konu işleyişiyle gayet başarılı bir filmdi. İzledikten sonra kitabı da okumanızı tavsiye ederim. Boş vakitlerde ailecek izlenebilecek türden. Tabi sadece boş vakitte değil zaman ayırıp izlemeye de değer.
sena ş.
15 Nisan 2020
Çaylak
Distopik desen değil, bilim kurgu desen değil, dram desen değil, yaşamın içinden kesitler desen değil, psikolojik desen değil. Hepsini gayet gerekli bir şekilde harmanlamışlar ve ortaya harika bir iş çıkmış. Sonunda ailecek pıt pıt ağladığımız bir filmdi. Konusu, olay örgüsü, karakter hepsi güzeldi. Kesinlikle tavsiye ederim.
a monster calls konusua monster calls oyunculara monster calls izlecanavarın çağrısı konusucanavarın çağrısı oyuncularetkileyici filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.