Çember 2015 tr-TR

Çember (2015)

(Bilim Kurgu)
2015
IMDB
6
(22) 3 104 0 5
65
39
İZLEDİM
SONRA İZLE
22 Yorum
IMDB
6
BU FİLM
23b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
05 Mart 2018
Filmimiz, karanlık bir yerde uyanan ve birbirini hiç tanımayan 50 kişinin yaşadıklarını konu alıyor. Aralarında askerinden polisine, çinlisinden siyah tenlisine kadar birçok farklılık bulunan bu insanlar, önce içinde bulundukları durumu anlamaya, sonra da buradan bir şekilde çıkmaya çalışıyorlar... Film düşük bütçeli bir film. Süresi de diğer filmlere bakınca biraz kısa. Merak ettirip "şimdi ne olacak?" dedirterek sizi peşinden sürüklemeyi başarıyor. Özellikle insan psikolojisinin bu gibi durumlarda ne gibi yollara başvurduğunu çok iyi bir şekilde gösteriyor. Ayılıp bayılmasam da filmin fikri beni epey etkiledi ve burada tavsiye edip sizin de izlemenizi istedim. Ha daha iyi olabilir miydi? Kesinlikle. Çok mu kötü? O kadar da kötü değil fakat sadece fikir olarak beğendiğimi göz önüne alarak, düşük de bir beklentiyle izlemeniz daha iyi olacaktır. Hadi tadını çıkarın!

Çember - Circle

filmine yorum yap!
Birgül
02 Nisan 2023
Çaylak
Eh işte çok da sürükleyici değildi ama yine de bir şans verilebilir.
Thalia
27 Mart 2023
Çaylak
Konu olarak ilginç, ancak oyunculuk vasatın altındaydı. İyi bir oyunculukla çok daha iyi bir seyir keyfi sunardı. Yine de şans vermeye değer.
Gokhankozan
26 Ocak 2023
Sıkı Üye
Güzel fikir ama berbat işleniş ve oyunculuk. Zamanım bol diyorsanız izleyin. İzlemeyen bir şey kaçırmaz.
Yağız Şimşek
17 Nisan 2022
Sıkı Üye
Yaani... İzlenir ama oyunculuklar berbat ötesi. Sanki günlük rutin olarak yapıyorlar bunu. Ne bir korku, ne bir şey. Sonu da havada kalmış biraz. Fikir güzel ama daha güzel işlenebilirdi. Ama öyle berbat bir şey de değil.
Enes E.
22 Aralık 2021
Sıkı Üye
Konusu güzel ama oyuncular ne kadar soğukkanlı öyle. Sanki her gün kaçırılıp kimin öleceğine karar veriyorlar gibi, maşallah.
ImPredox
27 Ağustos 2021
Çaylak
Aslında vermek istediği mesaj çok güzel fakat sürekli aynı mekanda geçtiği için çok sıkıldım ve ilerlete ilerlete izledim. İzlemesem de olurmuş.
dwaekki W.
21 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Biraz amatörce bir filmdi. Tek mekan olduğu için arada sıkıldım, durdurup ara verdim falan. Ama sonunu çok merak ettim o yüzden kapatmadım. Ama öyle beklediğim kadar güzel bir sonu da yoktu.
BÜŞRA A.
29 Nisan 2021
Çaylak
Tek mekan filmi sevenler izlesin bence öyle aman aman bi sonu da yok ama yine de güzel bi film oyunculukları da süper değil ama konusu güzel.
Tuanna C.
20 Şubat 2021
Sıkı Üye
Öyle aman aman bir film değil ama nedense çok sardı. Başlarda yarım bırakıp kapatmak istesem de bir türlü bırakamadım izlemeyi. En sona kim kalacak diye merak ettim. Sonu tahmin edilebilirdi. Konusu falan güzeldi ama izlemezseniz de bir şey kaybetmezsiniz.
Emre Ulukaya
31 Ocak 2021
Çaylak
3N (Ne-Neden-Nasıl) kuralından sadece "Nasıl?" sorusunun cevabını alabileceğiniz bir film. Tek sahnede geçen amatör bir film olsa da izlerken keyif veren bir filmdi. Tadımlık boş vaktinizi bu filmi izleyerek değerlendirebilirsiniz.
Daha fazla yorum12
circle 2015çember filmi konusu 2015circle filmi konusu 2015beyin yakan filmlertek mekanlı filmlerfilm önerilerifilm tavsiyeleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.