Cesaretin Var mı Aşka? 2003 tr-TR

Cesaretin Var mı Aşka? (2003)

(Dram - Romantik)
2003
IMDB
7.7
(15) 4 84 0 5
04 Temmuz 2018
Bu filmi aranızdan "Mehlika Gökdemir" izlemem için bana göndermiş, kendisine teşekkür ediyor ve hemen filme geçiyorum. Şimdi, göçmen olduğu için pek sevilmeyen bir kızımız ve annesi ölüm döşeğinde olan da bir oğlumuz var. İşte filmimiz, bu iki ufaklığın kendi aralarında başlattığı bir oyunun yıllar sonra geldiği boyutu anlatıyor. İşin içine bir de "aşk" girince oyun biraz daha acımasız bir hal alıyor ve yer yer gülümseten, yer yer de hüzünlendiren bir hikaye böylece başlamış oluyor... Şahsen yıllardır bu filmi nasıl es geçmişim kendime hayret ettim. Filmin ilk çeyreği biraz masalsı, fakat sakın o çeyrekte sıkılıp kapamayın. Sıra dışı bir aşkı konu aldığı için de bazı şeylere pek takılmayın, sorgulamayın. Göreceğiniz tüm kopukluklar Fransız sinemasından kaynaklanıyor. Bu yüzden siz filmin geneline bakın. Ben çok sevdim. Başrollere bayıldım. İzledikten sonra "Tadı damağımda kaldı" dediğim filmlerden biri oldu. "Varsa" alın sevgilinizi yanınıza ve izleyin bu filmi. E hadi tadını çıkarın!

Cesaretin Var mı Aşka? - Jeux D'enfants

filmine yorum yap!
Ecem1953
16 Ocak 2022
Çaylak
Hem güldüm hem ağladım o kadar tatlı bir filmdi ki :)
Beyza Y.
01 Ocak 2022
Sıkı Üye
Çok bilindik bir film, hem güzel hem de dramatik, izlenir beğendim.
E.N.A.
07 Kasım 2021
Usta Yorumcu
Korkakların yüreğine sığmayacak bir duygudur Aşk. Filmdeki sahnelerin arkasına gizlenmiş metaforları anlayabilenler için kesinlikle nadide bir yapıt.
Seçim S.
23 Ekim 2021
Çaylak
Bu sitede ilk diss attığım film. Kaan'ın sabredin sözüne kanıp filmin saçmalıklardan çıkıp başlayacağı yeri beklerken saçmalıklarla bitti. Kötü bence..
gözleri yaşlı
07 Nisan 2021
Çaylak
Güzel bir filmdi. Ön yargılı başlasam da gayet güzel ilerledi diyebilirim.
bendamla
04 Ocak 2021
Sıkı Üye
Orta karar bir filmdi. Ne çok iyiydi ne de çok kötü, bazı yerleri sıkıtı.
Koray S.
30 Haziran 2020
"Tadı damağımda kaldı" kesinlikle doğru ifade. Keyifli bir film gerçekten.
sena ş.
15 Nisan 2020
Çaylak
İlk izlediğimde ortaokuldaydım, dün gibi hatırlıyorum. Filmin içeriğini asla unutmaz, ama adı o zamanlar sadece Fransızca geçiyor diye hatırlayamazdım. Ve çok sevdiğim bir arkadaşlık bu film sayesinde başlamıştır, "hani betonlu film" diye içeriğini anlattığımda adını şak diye söyleyip bana heyecanla eşlik eden arkadaşım sağ olsun. Anılarııım, diyorum filmi izlerken. Çok çok güzeldi, çok hoştu. Aynı şekilde Marion'un Edith Piath'ın hayatını anlatan La Môme filmindeki o efsanevi oyunculuğunu da unutmamak lazım burada.
Arşivci
28 Mart 2020
Sıkı Üye
Güzel film. Muhteşem değil ama izlemediyseniz izlemelisiniz. O kıvamda bir film.
Aşkın K.
13 Aralık 2019
Usta Yorumcu
Harika bir filmdir. Marion'un oyunculuğu hayran bırakıyor. En sevdiğim aşk filmlerinde 3 numara...
Daha fazla yorum5

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.