Cyberbully 2015 tr-TR

Cyberbully (2015)

(Dram - Suç)
2015
IMDB
7
(4) 4 51 0 5
43
8
İZLEDİM
SONRA İZLE
4 Yorum
IMDB
7
BU FİLM
11b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
22 Mart 2018
Filmimiz, hepimizin her gün farkında bile olmadan yaptığı bir konuyu ele alıyor. "Siber zorbalık"... Hemen hemen hepimiz, her gün birilerinin paylaşımlarına, onların bunu ne kadar ciddiye alacağını düşünmeden öylesine yorum bırakıp hayatımıza devam ediyoruz. Peki o kişiler ya bu yorumlardan ciddi anlamda etkileniyorlarsa? İşte ne yazık ki işin bu kısmını pek düşünmüyoruz. Filmde de tam olarak bunu göreceksiniz. Sadece 1 saatlik bir film olduğu için sağda solda "çerezlik" deniyor, onlara hiç kulak asmayın. Film, vermek istediği mesajı gayet de iyi veriyor. Bunun haricinde başka atraksiyonlar ya da sürprizler beklemeyin. Sosyal medyadaki hareketlerinize çeki düzen vereceğiniz bir film izleyeceksiniz. Hadi tadını çıkarın.

Cyberbully - Cyberbully

filmine yorum yap!
Serkan B.
13 Mayıs 2021
Usta Yorumcu
Siber zorbalığın en hafif yansıması ekrana taşınmış. Bu kamera karşısında kulaklıklarımızla bir ekrana bakarak geçirdiğimizi saatlerin insan hayatına yansımalarını gösteren bir fragman olmuş. Film demek istemem doğrusu.
Mathilda9
20 Nisan 2021
Sıkı Üye
Çerezlik filmdi. İzleseniz de olur izlemeseniz de ama kısa olduğu için izlenilebilir.
ayten Y.
26 Temmuz 2020
Usta Yorumcu
Bilgisayar ekranından çekilen ve tek mekanlı filmleri seviyorum genelde ve bu film de boş vaktiniz varsa sizi sıkmadan kendini izlettirecek bir yapım.
Aşkın K.
19 Şubat 2020
Usta Yorumcu
Kısa, tek mekan, tek kişi.... Mesajı gayet net vermiş... biraz daha uzun olsa sonu da çok havada kalmasa çok daha etkili olurdu. Beğendim, notum 6.5
cyberbully filmicyberbully 2015cyberbully filmi konusucyberbully filmi izlecyberbully filmi oyuncularıinternet filmlerimaisie williams filmlerifilm önerilerifilm tavsiyeleri2015 filmleri2015 film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.