Dejavu 2006 tr-TR

Dejavu (2006)

(Aksiyon - Gerilim)
2006
IMDB
7
(15) 4 202 0 5
197
5
İZLEDİM
SONRA İZLE
15 Yorum
IMDB
7
BU FİLM
14b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
29 Aralık 2017
FBI'ın elinde olan müthiş bir teknoloji ile insanların geçmişine gidilebilen bir dünyayı konu alan bu beyin yakan filmde, feribotta yaşanan bir patlamanın çözülme mücadelesi göz önüne seriliyor. Denzel Washington abimizin göz doldurduğu bu nefis filmi izlemeden "Ben yaşadım" demeyin... Bu arada Dejavu, hani bazen ''Ben bu anı sanki daha önce yaşadım ya'' diye anlık panikler yaşıyoruz ya, heh işte o. Hadi tadını çıkarın!

Dejavu - Déjà Vu

filmine yorum yap!
mihri
17 Aralık 2023
Çaylak
Harika! Çok az filmi böyle izledim, eğer bir film elimdeki işi bıraktırıp beni ekrana kilitliyorsa o harbiden iyidir.
Alperen
15 Mart 2023
Usta Yorumcu
Denzel Washington böyle rolleri oynamak için doğmuş sanırım. Filme gelince; gördüğünüz her küçük detayın ince ince işlenip sonunda anlam kazandığı ve nasıl bittiğini anlamadığınız sürükleyici muhteşem bir yapım olmuş. Tavsiye ederim.
dwaekki W.
23 Ocak 2023
Usta Yorumcu
Hiç düşünmeden izleyin direkt, çok beğendim. Sonunu daha çok sevdim.
Yasel
23 Ekim 2022
Çaylak
MUAZZAM bir film, her detaya dikkat edildiği zaman tadına daha iyi varılan muazzam bir film. En sevdiğim filmlerden biri kendisi..
Bülent K.
06 Ekim 2022
Usta Yorumcu
Yaşadığım dejavulara farklı bir gözle bakmamı sağlayan bir film oldu. Geçmişe gitmek mümkün olmasa da insan bazen "daha önce bunları yaşadım mı acaba" diye düşünmekten kendini alamıyor. Harika bir film...
Boogeyman
25 Mayıs 2022
İzlemekten asla bıkmayacağım bir film. Beyninizin yanmasını istiyorsanız ve hala izlemediyseniz kesinlikle izlemelisiniz.
Ecem1953
16 Ocak 2022
Çaylak
Sonu çok güzel bağlanmış çok beğendim gerçekten. Ama böyle biteceğini de tahmin etmezdim.
Said F.
22 Eylül 2021
Sıkı Üye
Kendi içerisinde çelişiyor, aşağıda Ayten Y. isimli izleyicinin dediklerine katılıyorum.
Kendi düşüncem ise geçmişi değiştiremezsin, geçmişe dönüp her dokunuşun aslında olan olaylara neden olman veya etki edememen olması gerekiyordu, yazgı denilen buydu ve filmde suçlu tarafından bu dile getirilince sevinmiştim, mantığımla aynı doğrultuda işleyen bir film olacak sanmıştım. Gel gör ki saçma sapan şekilde geçmişteki müdahalesi ile kaderi değiştirmiş oldu, bu saçmalık.
Senaryoyu bırakıp oyunculuklara bakıyorum o da yok, Denzel W. ve kötü karakter çok iyi oyunculuk sergilediler onlar dışındaki oyunculuk başarılı değildi özellikle şu geçmişi seyretme ekibi. Karakterler çok boş ve kendi fikri prensibi olmayan d*nyoların tekiydi, Denzel'i ekibine alıyor durup dururken dandik bir nedenle, sonra bir iki itiraz ediyor ancak Denzel ne isterse yapıyorlar, sanki ekip lideriymiş gibi davranıyorlar, güya çok gizli teknoloji kullanıyorlar ve yoldan geçen Denzel'i alıp ekibe ondan gizlemeye çalışıp sonra ıh mıh edip zoraki "bu aslında bir zaman makinesi, zamanı büküyoz biz knk" diyorlar bu ne ulan !? Madem gizli bir teknoloji denzeli niye alıyorsun mekana, madem alıyorsun niye mırın kırın ediyorsun !? Güya biz izleyiciye empati yaptırıp Denzel'in yerine kendimizi koyup "vay anasını olaya bak hele" dememizi istiyorlar salak yerine koyup.
Daha da komiği işler ellerinden alınıyor, makineyi kapatın suçlu artık burada deniliyor, "knk beni bi dört güncük geri ateşlesene" "-olur knk ama soyun makine kağıdı zor gönderdi senide tişörtünü çıkarmazsan gönderemez, bak hem hamster sivrisinek hepsi öldü" BU NE ULAN !! İnsanın aklıyla alay ediliyor, askeriyede emre itaatsizlik ? Hem de keyfe keder ? Dahası yeni tanıştığın biri için ?
Demek istediğim karakterlerin ne denli yapmacık olduğu içi boş herhangi bir fikri, düşüncesi yer yer prensip ve egosu olmayan figürandan ibaret olduklarıdır. Daha da komiği aşağıda göreceğiniz diğer beğenen yorumlar.. Da gidin ula !
Geçmişin değiştirilemeyeceği kanununu ne mantıkla yıkıyorlar hiç bir sebep veya izah yok, Tenet sıkıcıydı uzundu vs ama kesinlikle geçmişe gidilerek veya zamanı geri sararak bir olayı değiştirmiyorlardı, her şey yaşanması gerektiği gibi yaşanıyordu. Eleştirmem biraz dağınık oldu ama neresinden tutsan dökülüyor, Denzel ile kızın aşkına ne demeli ? Ne ara aşık oldun daha az önce katil sanıyordun veya ne ara bombayı durdurma kararı aldın ? Karakter gelişimi falan hiç yok..
Kötü karakterin oyunculuğu gayet iyi lakin derdin ne ulan !? Vatansevermiş, ne alaka lan !
Banane ulan; ama çok takılıyorum böyle kalitesiz filmlere, "ama sonuçta bu bir film bu kadar irdelersen" diyenlere ise cevabı Training Day, Shutter Island, 12 Angry Man, Kvinden I Buret, El Cuerpo, Schandung gibi karakter gelişimlerinin ne denli güzel, üst düzey kalitede ve ayakları yere basan bir şekilde işlenebileceğini gözümüze sokan yapıtları gösteriyorum.
Kaan başta önermenden dolayı sana ufak ancak sıcakkanlılıkla sitem ediyor, devamında ise beğenip MÜKEMMEL FİLM NİYE DAHA ÖNCE İZLEMEMİŞİM diye kendinden geçenlere de yazıklar olsun diyorum.. :((( -Bunları derken dostca sıcakkanlılıkla diyorum ama he :)
SPOILER [GÖSTER]
mamicillo
15 Eylül 2021
Sıkı Üye
Bu film mükemmel ötesi bir film nasıl oluyor da böyle düşük imdb'si oluyor... Film mük kardeşim mük! İzlemek için aşırı geç kalmışım. İyi ki de izlemişim.
Axinel
22 Ağustos 2021
Sıkı Üye
Tam moduna layık beyin yakacak bir film. İzlemeyen arkadaşlar için özellikle belirteyim ki; KESİNLİKLE İZLEMELİSİNİZ.
Daha fazla yorum5

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.