Diğerleri 2001 tr-TR

Diğerleri (2001)

(Gerilim - Gizem)
2001
IMDB
7.6
(35) 4 203 0 5
198
5
İZLEDİM
SONRA İZLE
35 Yorum
IMDB
7.6
BU FİLM
16b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
11 Şubat 2018
Filmimiz, kocasını savaşta kaybetmiş olan bir anneyi ve onun güneş ışığına hassasiyeti olan 2 çocuğunu konu alıyor. Ailemiz biraz büyük bir evde yaşadığı için evde hizmetçiler çalışıyor fakat gün geçtikçe ailemizin kızı, evde başka bir çocuğun da yaşadığını söylemeye başlıyor. Annemiz ilk başlarda buna bir saçmalık olarak baksa da zamanla bazı şeyleri o da fark ediyor ve gizem ve gerilim dolu bir mücadele başlıyor... Bu filmi izlerken yapmanız gereken tek şey; sonuna kadar, bakın vurguluyorum ''sonuna'' kadar pür dikkat kesilmeniz. Ola ki birkaç durgun yerde ''E hani ekşın?" deyip kulağımı çınlatacak olursanız hemen kendinizi durdurun ve filme devam edin. Çünkü bu film hayatınızda izlediğiniz en şaşırtıcı filmlerden olacak ve sırf biraz ekşın yok diye silip atmamalısınız. Nefis bir senaryo, sağlam bir gizem ve dozunda gerilim. Hadi tadını çıkarın ve sonra gelip yorumunuzu aşağıya bırakın!

Diğerleri - The Others

filmine yorum yap!
beren K.
09 Temmuz 2023
Çaylak
İlk izlediğimde 12 yaşındaydım. Şimdi 18'im ama ne kadar etkilendiğimi hala unutamıyorum..
Bülent K.
26 Haziran 2023
Usta Yorumcu
Bazı filmlerden o kadar etkilenirsiniz ki adını unutursunuz ama etkisini asla... İşte bu da o filmlerden biri. Daha önce izlemiştim ama etkisi hala hafızamda...
Aslı B.
20 Mayıs 2023
Usta Yorumcu
Nicole Kidman filmlerini severim ama bu film bana soğuk geldi, sevmedim.Yine de sonuna kadar izledim fakat ben öyle sonunda şaşırıp şok olmadım bu filmden böyle bir son beklenirdi.
aylan İ.
09 Mayıs 2023
Çaylak
21 yıl sonra izlediğim bu film şimdi bile beni şaşırttı. Sonunu asla böyle beklemiyordum. Şok edici ve güzeldi.
Alperen
24 Nisan 2023
Usta Yorumcu
Başından sonuna büyük merakla izleyip kafamdan bir sürü senaryo yazarak çöpe attığım ama özellikle finaliyle beni şok eden bir film oldu. Ayrıca film 1945'te geçiyor ve o yılların havasını o kadar iyi yansıtmışlar ki bir an gerçekten o zaman diliminde çekildiğini düşündüm. Aşırı etkileyici, kasvetli, nostaljik bir havası var.
Hacer Ö.
28 Kasım 2022
Sıkı Üye
Filmi beğendim, gerim gerim de gerildim. Özellikle bi şeye canınız sıkılmışsa ve kafa dağıtmaya ihtiyacınız olursa izleyin derim çünki filmi izlerken dikkatinizi vermeniz gerekiyor, başka bir şey düşünemiyorsunuz... İyi seyirler.
Kaan A.
07 Temmuz 2022
Sıkı Üye
Ön yargılı olmak gerçekten bazen güzel oluyor. Böylece kıyıda köşede daha sonra izleyebileceğiniz güzel filmler kalmış oluyor.
Umur E.
13 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Korku, gerilim ve gizem türlerini sevenlerin kesinlikle izlemesi gereken bir film ve Alejandro Amenabar klasiklerinden biri.
Mustafa
08 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Abre los ojos, The game, Oldboi filmlerinden nasıl tokat yediysem bu film de bende aynı etkiyi bıraktı. Oyunculuklar kurgu, senaryonun işleyişi tek kelimeyle mükemmeldi. Şimdiye kadar nasıl izlemedim bilmiyorum ama Kaan olmasa da zor izlerdim muhtemelen. Tekrar teşekkürler Kaan!
Gizem O.
11 Mayıs 2022
Sıkı Üye
Kıyaslanan diğer filmleri yorumlarda görünce film hakkında tahminlerim olmuştu. O yüzden çok zevk alarak izleyemedim bu tarz filmlerde spoiler yememeye dikkat etmek gerek. Film merak uyandırıcı ve sizi ekrana kilitliyor, izlenmeye değer.
Daha fazla yorum25
the others filmi konusudiğerleri filmi konusuthe others filmi fragmanıthe others film oyuncularıbeyin yakan filmlerbeyin yakan film önerilerigerilim filmlerigizem filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.