Doğu Ekspresinde Cinayet 2017 tr-TR

Doğu Ekspresinde Cinayet (2017)

(Dram - Gizem)
2017
IMDB
6.6
(21) 4 103 0 5
95
8
İZLEDİM
SONRA İZLE
21 Yorum
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
21 Şubat 2018
Bu filmi size tavsiye etme konusunda kendimle epey çeliştim, fakat sonunda tavsiye etmeye karar verdim. Filmimiz, başarılı bir dedektifin de içinde bulunduğu bir trende işlenen cinayetin aydınlığa kavuşturulma sürecini konu alıyor. Film size sonuna kadar "Katil kim?" sorusunu sorduruyor... Bu arada filmimiz bir Agatha Christie romanından uyarlama. Herhalde bundan olacak, film bana fazla "tiyatral" koktu. Bu yüzden de tavsiye etsem mi, etmesem mi bilemedim fakat sonuna kadar izletmeyi başardı mı? Başardı... O zaman e hadi siz de bir hafta sonu bu filmin tadını çıkarın diyor ve size yeni filmler tavsiye etmek üzere yeni denizlere yelken açıyorum.

Doğu Ekspresinde Cinayet - Murder on the Orient Express

filmine yorum yap!
Popüler Yorum
Jennifer F.
3 yıl önce
Usta Yorumcu
Bir kez daha Agatha CHRISTIE'nin ne kadar mükemmel bi yazar olduğunu anladığım bir filmdi. Mükemmel ötesi çok farklı duygular yaşayacaksınız boğazınız düğümlenecek. İlk 20 dk'sına sakın aldanmayın, mutlaka izleyin ✌
Özlem G.
04 Mart 2024
Ben çok keyif alarak izledim. Sonuna kadar merakım devam etti. Oyuncular gayet başarılıydı. Ben düşünmeden izleyin derim.
Recep Ç.
28 Eylül 2023
Sıkı Üye
Yavaş ilerleyen ama bol soru işaretli, bol sürprizli, sürpriz finalli, heyecanlı bir filmdi. Vaktiniz boşa gitmez. İzleyin derim.
Aslı B.
12 Ağustos 2023
Usta Yorumcu
Bir Agatha Chiristie hayranı olarak tabi ki izledim ve beğendim. Bu filmin kitabını da okudum. Bu türü sevenler beğenecektir.
Yigittheripper
09 Temmuz 2023
Usta Yorumcu
Agatha Cristie'nin her romanını okumuşumdur sanırım, harika bir yazar. Filme gelecek olursak da; gizemi güzel yansıtmayı başarmış, beğendim.
Gokhankozan
26 Ocak 2023
Sıkı Üye
Böyle müthiş bir kitap ancak bu kadar beceriksizce işlenebilirdi. Poirot ile uzaktan yakından alakası olmayan bir poirot.
Mustafa
14 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Öncelikle filmin kadrosu çok iyi ve gizem filmin sonuna kadar korunuyor. Sıkılmadan dedektifle birlikte tahminler yürütmeye başlıyorsunuz. Gerçekten eskiden ailemizle pazar günleri izlediğimiz sıcak filmler gibiydi.
Bedia
05 Mayıs 2022
Sıkı Üye
Güzel film. 80-90’ların katil kim diye anlamaya çalıştığımız tarzdaki bir dönem filmi. İstanbul sahneleri de harika olmuş.
Elis
20 Kasım 2021
Çaylak
Film biraz ağır ilerliyor. Polisiye sevenlerin beğeneceğini düşünüyorum.
Said F.
22 Eylül 2021
Sıkı Üye
Senaryosu güzel fakat katili bulma şansı izleyiciye pek verilmiyor.. Yanı sıra dar mekan ve soğuk kış atmosferi... Mükemmel.
Mel
27 Ağustos 2021
Usta Yorumcu
Atmosferi, oyunculuklar, animasyonlar, kıyafetler ve çekim yerleri, hepsi harikaydı. Yavaş yavaş ilerleyen dedektif filmlerini seviyorsanız tam size göre.
Daha fazla yorum10
murder on the orient express filmimurder on the orient express filmi konusudoğu ekspresinde cinayet filmi konusudoğu ekspresinde cinayet 2017film önerilerifilm tavsiyeleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.