Dünyanın Sonuna Kadar 2018 tr-TR

Dünyanın Sonuna Kadar (2018)

(Dram - Macera - Romantik)
2018
IMDB
7.1
(9) 4 56 0 5
55
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
9 Yorum
IMDB
7.1
BU FİLM
48b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
09 Mayıs 2018
Size buralarda da bahsettiğim "Into the White" filmini hatırlayın. Düşen bir uçak ve karla kaplı ıssız bir yerdeki kulübede mahsur kalan insanlar... İşte bu filmimiz de tam olarak bu konu üzerinden ilerliyor. Fakat tüm bu macerayı yer yer gerilimli, yer yer romantik, yer yer de eğlenceli olarak ele alıyor. Filmi izlemeye başladığımda "Hafta Sonu Tadında kategorime eklerim.." diye mırıldanıyordum fakat film öyle farklı bir şekilde ilerledi ki, bazı sahnelerinde gözlerim bile doldu. Birkaç mantık hatası dışında beni başından sonuna kadar yakaladı diyebilirim. Biraz aşk meşk, biraz macera ve biraz da hayatta kalmaya çalışan insanların dramını izleyeceksiniz. Tam "Ben olsaydım ne yapardım?" dedirten filmlerden. Kaçırmayın derim, hadi tadını çıkarın!

Dünyanın Sonuna Kadar - Till the End of the World

filmine yorum yap!
Aslı B.
11 Mart 2024
Usta Yorumcu
Çin yapımı bir filmden bu kadar etkileneceğim, bu kadar beğeneceğim aklıma bile gelmezdi. Karlarla kaplı dondurucu soğukta bir hayatta kalma mücadelesi inanılmaz güzeldi... Siteyi didik didik edip film ararken "iyi ki bu film karşıma çıkmış" dedim. Mutlaka izlenmeli, araya biraz da romantizm serpiştirilmiş, muhteşem bir yapım ve arkadaşlarını yemedikleri için de ayrıca bir mutlu oldum, izlenir teşekkürler Kaan.
Mustafa
06 Mart 2023
Usta Yorumcu
Ağır temposu ve duygusal işleyişi hiç sıkmadı. Soğuk havadaki hayatta kalma savaşı çok sürükleyiciydi. Çinlilerden beklemediğim kalitede (bazı uçuk yerler olsa da) dram, aşk, macera karışımı seyir keyfi yüksek bir film.
Sedef K.
11 Aralık 2021
Çaylak
Filmin soğuk havası yaşanan duyguların sıcaklığıyla içinizi ısıtıyor, kesinlikle etkileyici bir film, izlemelisiniz.
Zeynep
07 Ekim 2021
Sıkı Üye
Çok fazla duyguyu bir arada barındıran, doğa görüntüleri ile etkileyen ve hayatta kalma temasına rağmen izlerken sakinleştiren bir yapım. Çok çok beğendim, duygusallık çok dozundaydı, en sevdiğim hayatta kalma filmleri arasına girdi bile.
elifff
02 Temmuz 2021
Çaylak
Filmin fragmanını izlediğimde çok ön yargılıydım. Sonradan filmi izlediğimde baya yanılmışım dedim. Bittikten sonra yarım saat falan ağlamışımdır. Ağlamak istiyorsanız, kesinlikle izleyin.
Hatem Ben Arfa
09 Şubat 2021
Çaylak
Güzeldi.. Bu tür duyguları amerikan yapımı filmlerde bulamıyoruz.
Yigittheripper
31 Temmuz 2020
Usta Yorumcu
Hayatta kalma filmlerinin o soğuk atmosferini drama bağlayarak ortaya bir film çıkarmışlar, güzeldi, izlenebilir.
Aysu G.
03 Mayıs 2020
Hayatta kalma mücadelesi türündeki filmlere güzel bir örnek. Sıkılmadan, sürükleyici bi şekilde şimdi ne olacak diye izledim.
Kazım U.
14 Mayıs 2018
Sıkı Üye
Hiç böyle bir film beklemiyodum beni çok şaşırttı çok duygulu ve etkileyiciydi. Çok teşekkürler kendi adıma.
till the end of the world filmitill the end of the world fimi konusutill the end of the world filmi fragmanıtill the end of the world oyuncularıtill the end of the world filmi izledünyanın sonuna kadar filmi 20182018 filmleri2018 film önerilerifilm önerilerifilm tavsiyelerimacera filmlerimacera filmi önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.