Ex Machina 2015 tr-TR

Ex Machina (2015)

(Fantastik - Dram)
2015
IMDB
7.7
(14) 4 180 0 5
164
16
İZLEDİM
SONRA İZLE
14 Yorum
IMDB
7.7
BU FİLM
10b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
02 Aralık 2017
Filmimiz, henüz 24 yaşındaki bir yazılım uzmanının, elde ettiği başarı sonucu ödül olarak şirketin CEO'sunun dağ evinde 1 hafta geçirmesini konu alıyor. Gencimiz iyi hayaller ile gittiği bu yerde garip bir atmosferin ortasına düşüyor ve işler birden ilginçleşiyor... Filmin çok farklı bir kurgusu var. Berrak bir kafa ile izlerseniz tadından yenmez. İşleyişi şaşırtıcı. "About Time" filminden de tanıdığımız sarı çocuğumuz "Domhnall Gleeson" burada da boy gösteriyor ama o eski halinden eser yok şimdi tabi... Gerilimli, bilim kurgulu bir film sizi bekliyor. Bu arada filmimizde +18 sahneler de mevcut, uyarayım da sonra kulağımı çınlatmayın... E hadi afiyet olsun!

Ex Machina - Ex Machina

filmine yorum yap!
Bülent K.
07 Ekim 2022
Usta Yorumcu
İzledikten sonra acaba kendini insan diye bildiğim robot arkadaşlarım var mı acaba diye sordum kendime... :) Güzeldi, izlenmeye değer bir film...
Umur E.
19 Haziran 2022
Usta Yorumcu
İzlerken Westworld tadı aldığım, düşündüren ve merak içinde bırakan izlemeye değer bir film.
E.N.A.
07 Kasım 2021
Usta Yorumcu
Bence burada vakit kaybetmeyin, bir an önce filmi açıp seyredin. Tek kelime ile inanılmaz!
ImPredox
27 Ağustos 2021
Çaylak
Güzel bir bilim kurgu filmi. Ortamı iyi yansıttıklarını düşünüyorum. Gelecekte yaşanabilecek bir senaryo ve bu korkutucu.
Axinel
22 Ağustos 2021
Sıkı Üye
Ağır adımlarla ilerleyen ve ilerledikçe de kendisini içine çeken, sonunda da hoş bir bitiriş yapan, senaryosuyla gayet güzel bir filmdi.
Ayşe E.
21 Ağustos 2021
Sıkı Üye
Bazı yerlerde yavaşlasa da oldukça sürükleyici bi filmdi. Sonunu az çok tahmin edersiniz ama yine de ters köşe yapılmaya çalışılması da hoştu.
Hayri S.
12 Mart 2021
Sıkı Üye
Yavaş ilerleyen ama izledikçe içine çeken bir film. İnsanoğlu ve robotların geleceğini çok net anlatan bir film. İzlenmeli. Tavsiye edilir.
ayten Y.
21 Temmuz 2020
Usta Yorumcu
Durağan, garip bir film. Pek sevemedim ben. Vaktiniz varsa izleyin.
Shak
13 Temmuz 2020
Sıkı Üye
Güzeldi ama işleyişi yavaş ve tahmin edilebilirdi (ta filmin başından adamın ne cins birisi olduğunu ve o Asyalı kadın arkadaşın ne olduğunu tahmin ettim). Bu tarza ilgi duymuyorsanız öyle izlemenizi gerektirecek bir film değil.
Freedom Krueger
24 Ocak 2020
Sıkı Üye
İyi film fakat filmde açık sahneler var. Benim gibi 20 tane akrabanın evde olduğu zamanda bu filmi açarsanız biraz sıkıntı yaşayabilirsiniz.
Daha fazla yorum4
ex machina konusuex machina izleex machina yorumlarbilim kurgu filmleribilim kurgu filmi önerilerialicia vikander filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.