Hachiko 2009 tr-TR

Hachiko (2009)

(Dram)
2009
IMDB
8.1
(32) 4 241 0 5
239
2
İZLEDİM
SONRA İZLE
32 Yorum
IMDB
8.1
BU FİLM
21b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
30 Ocak 2018
Filmimiz, bir profesör ile bir köpeğin dostluğunu anlatıyor. Profesör, bir tren istasyonunda henüz yavru olan köpeği buluyor ve onu sahipleniyor. Tabi bir yandan da eşinin baskıları ile de başa çıkmaya çalışıyor. Fakat zaman geçtikçe bu köpek ile profesörümüzün arasında inanılmaz bir bağ oluşuyor. Köpek, yani Hachi kısa zamanda kendisini tüm aileye de sevdirmeyi başarıyor. Konu buraya kadar gayet saf ve sevgi doluyken, kader oyunlarını oynuyor ve filmin o sıcak havası yerini birden hüzne bırakıyor... Siz yabancı değilsiniz, bu film beni epey sağlam ağlattı. Muhtemelen sizi de sarsacak. Ayrıca, zaten filmin sonunda da göreceksiniz gerçek Hachiko'yu ama gözleriniz nemli olacak o yüzden belki görüp anlayamazsınız diye söyleyeyim, filmimiz tamamen gerçek bir hikayeye dayanıyor. Peçetenizi yanınıza alın ve bu harika filmin tadını çıkarın!

Hachiko - Hachiko: A Dog's Story

filmine yorum yap!
Alperen
17 Şubat 2024
Usta Yorumcu
Aşırı duygu yüklü bir film. Hayvan sevgisini aşılamak için tüm çocuklara mutlaka izletilmeli bence. Bazı insanlar da keşke Hachi kadar sadık olabilse...
Ertuğrul U.
05 Eylül 2023
Sıkı Üye
Filmi izledim 1 buçuk saat ama etkisi daha uzun oldu, gerçekten büyüleyici bir hikayesi var kesinlikle ama kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim, özellikle küçük bir çocuğunuz kardeşiniz vs. varsa onunla izleyin eminim çok faydası olacaktır.
anyone
10 Temmuz 2023
Sıkı Üye
Çok iyiydi. Hiçbir şeye bakmadan direkt izleyin derim.
Alkanistan
07 Haziran 2023
Çaylak
Kelimelerin kifayetsizleştiği nadir filmlerden birisi.. Tek kelime ile MÜKEMMEL... The İmpossible filminden sonra, beni derinden etkileyen ve içimi sızlatan harikulade yapımlardan birisiydi. Hiçbir çıkarı ve menfaati olmaksızın sadece sevginizle yetinmeyi bilen nadide bir hayvan. Akıl alır gibi değil. Dile kolay tam 9 yıl boyunca her gün aynı yerde ve aynı saatte beklemek.. UMUT gerçekten yaşama sıkı sıkıya tutunmak için belki de sahip olunabilecek en güçlü duygu.. Şu an hissettiğim duyguları ifade etmekte inanın zorlanıyorum. Sahip olduklarımıza rağmen; derdini, kederini, acısını vs... gibi duygularını dillendiremeyen bir hayvan kadar olamamak, insanoğlu için içler acısı bir vaziyet. İnanılmaz derecede etkileyici ve ibret verici bir filmdi. Şiddetle tavsiyemdir..
Bülent K.
06 Ekim 2022
Usta Yorumcu
Kızımla izledim ve ağladığımı görmemesi için çok uğraştım...
Mustafa
28 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Bu filmi şimdiye kadar izlemediğin için kendime kızgınım. Bu nasıl bağlılık, nasıl bir sadakattir insan ne diyeceğini bilemiyor. Bu filme dislike atan da büyük kalpsizdir.
widight
03 Kasım 2021
Sıkı Üye
Bazı insanlarda olmayan sadakati sağ olsun Hachiko sahibine yıllarca gösterdi... Filme Puanım: 9/10
EBU ALENDER
19 Ekim 2021
Çaylak
Bir köpeğin sadakati, ağlamamak elde değildi, çok keyifliydi izlemesi..
Yağız Şimşek
14 Ağustos 2021
Sıkı Üye
Çok duygu dolu bir filmdi. Ağlamadım ama gözlerim de dolmadı diyemem. Gerçekten çok duygulu bir insan değilim ve gözlerimin dolduğu filmler de sayılıdır. Bu film de artık onlardan biri benim için.
Zeynep K.
07 Haziran 2021
Bu filmi her izleyişimde ağlıyorum. Hayvanların bu kadar vefalı oluşu beni hep duygulandırıyor.
Daha fazla yorum22
hachiko filmi konusuhachiko gerçek hikayesihachiko yorumlarhachiko izleköpek filmlerihayvan konulu filmlerhayvan filmleribaşrolünde köpek olan filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.