Hafıza 2017 tr-TR

Hafıza (2017)

(Dram - Gizem)
2017
IMDB
6.1
(9) 3 36 0 5
26
10
İZLEDİM
SONRA İZLE
9 Yorum
IMDB
6.1
BU FİLM
28b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
11 Haziran 2018
Bu filmi aranızdan "İpek Kanmaz" bana göndermiş, kendisine teşekkür ediyorum. Aslında daha önce bu filme bir şekilde rast gelmiştim fakat es geçmiştim, tavsiye olarak da geldiğini görünce 2. bir şansı hak ettiğini düşündüm, iyi ki de düşünmüşüm. Hemen söyleyeyim; Ağır ağır ilerleyen, "durağan" filmler ile aranız yoksa bu filmi es geçin ve modunuza göre farklı bir tavsiyeye ışınlanın derim. Şimdi filmimiz, insanların hatıralarını video gibi izlenebilir hale getiren bir icadı keşfeden bilim insanının öldürülmesinden sonrasını konu alıyor. Ünlü GOT dizimizin Tyrion Lannister'ı "Peter Dinklage", bu cinayetin perde arkasını ince ince, ağır ağır araştırıyor... Gerek yavaş yavaş ilerlemesi, gerekse içindeki sürprizleri ile film beni yakalamayı başardı. Fakat dediğim gibi ağır işleyen filmler ile aranız yoksa bu film sizi pek etkilemeyecektir. Fakat zamanınız bolsa, biraz farklı bir dünya, biraz da gizem peşindeyseniz bu film sizlik olabilir. Hadi tadını çıkarın!

Hafıza - Rememory

filmine yorum yap!
serdar ş.
07 Haziran 2023
Çaylak
Sıkıcı filmdi, sonlarda kapattım, boş zamanda belki izlenir.
Gokhankozan
26 Ocak 2023
Sıkı Üye
"eh işte"lik bir film. Filmin nereye varacağı tahmin edilebiliyor.
Kaan A.
13 Haziran 2022
Sıkı Üye
2x'de hızlandırarak izledim. Senaryosu çok iyiydi. Dram tam tadındaydı. Gerçi film boyunca başrolün cinayetle olan ilgisini tatmin edici bulamadım ama son çeyrek beni bu konuda ikna etti.
ayizim
31 Ocak 2022
Çaylak
Senaryosu ağır ilerleyen bi film, eğer sıkılmam beklerim derseniz film kendini izletiyor.
Miraç I.
03 Ocak 2021
Usta Yorumcu
Ben biraz kasvetli, biraz da yavaş ilerleyen filmleri seviyorum. Film anlatmak istediklerini sakin sakin iletmeli. Bu film de beynimi yakmadı fakat sadece bir ara başrolün yaptıkları düşündürdü.. Genel olarak bence iyi bir filmdi.
Burak A.
22 Haziran 2020
Çaylak
Çok yavaş ve sıkıldım. İzlenebilir çok boş vaktiniz varsa tabi :)
rıdvan K.
19 Ekim 2019
Sıkı Üye
değişik, güzel. yavaş akıyor ama gece gece güzel gitti.
JuLy
24 Nisan 2019
Çaylak
Adamım ya... Güzeldi.
İpek K.
21 Haziran 2018
Ben teşekkür ederim Kaan, dikkate alıp paylaştığın için. Beğendiğine sevindim :)
hafıza filmihafıza filmi konusurememory filmirememory filmi konusu2017 filmleri2017 film önerilerifilm önerilerifilm önerisifilm tavsiyesigizem filmleridram filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.