Hayalet Yazar 2010 tr-TR

Hayalet Yazar (2010)

(Gerilim - Gizem)
2010
IMDB
7.2
(2) 4 20 0 5
19
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
2 Yorum
IMDB
7.2
BU FİLM
7.4b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
15 Ocak 2018
İsminin okunuşu da oyunculuğu gibi güzel olan Ewan McGregor'un döktürdüğü, ilerleyişi ve atmosferiyle tam kahve içerek izlemelik bir film getirdim size. Eski bir başbakanımız ve bu başbakanımızın anılarını yazması için tutulan bir yazarımız var. Yazarımız araştırmalar yaparken kendini birden çok uçuk olayların tam merkezinde buluyor ve film bunun üzerinden ilerliyor. Benim için politik gerilim konusunda nefis bir yapım. Ayrıca izleyeceğiniz pastel renkli sahneler ve yağmurun kattığı o kasvetli hava da sizi durup dururken ''Ben neden gerildim ki böyle'' diye düşüncelere itecek. Filmimiz, fazla aksiyonu olmadan, sürekli bir sonraki sahneyi merak ettirerek sizi kendisine çekmeyi başarıyor. E hadi tadını çıkarın!

Hayalet Yazar - The Ghost Writer

filmine yorum yap!
Umur E.
08 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Film, aşırı durağan ve düşük tempolu. Böyle olmasaydı daha iyi olabilirdi çünkü konusu fena değil. Bana göre uzun filmler tempo olarak inişli çıkışlı olmalı.
Serkan B.
17 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Başı ve sonu itibarı ile hiç sıkmayan bir filmdi, 2 saati feda edin derim. İlginç, çünkü henüz 14 beğeni var ve beğenmeyen ve yorum da hiç yok. Kaliteli filmler alıcısına kolay ulaşmıyor sanırım.

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.