Hep Seni Aradım 2004 tr-TR

Hep Seni Aradım (2004)

(Dram - Gizem)
2004
IMDB
7
(5) 4 45 0 5
40
5
İZLEDİM
SONRA İZLE
5 Yorum
IMDB
7
BU FİLM
17b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
28 Aralık 2017
Uzun yıllar önce izleyip aklımdan hala çıkaramadığım bu filmi bugün tekrar izledim ve "Ben bu filmi tavsiye etmeyi nasıl unuturum" diye yakınarak şu an size bu cümleleri yazıyorum. "Romantik" adı altında izlediğiniz tüm filmleri bir kenara bırakın, çünkü bu film hepsini dövecek. Gerek içinde barındırdığı Aşk, gerekse kurgusuyla muhtemelen ilk kez böyle bir film izleyeceksiniz. Birbirine aşık bir çiftimiz var. Fakat kader, bu çiftin yollarını ayırıyor. Sonrasında yaşananlar ise insana izlerken tırnak yedirtiyor. Daha fazla detay vermiyorum, hadi tadını çıkarın!

Hep Seni Aradım - Wicker Park

filmine yorum yap!
Aslı B.
25 Temmuz 2023
Usta Yorumcu
Filmi izlerken beynim çorbaya döndü, biraz ordan biraz burdan gösterip sonunda parçaları birleştiriyorlar ama aynı zamanda insanı çatlatıyorlar. İzlerken biraz sıkıldım açıkçası, beklenti yüksek tutulmadan izlenebilir eğer romantik biriyseniz tabi, yoksa sıkılırsınız.
gözleri yaşlı
04 Nisan 2021
Çaylak
Aslında beklentim yüksekti ve açık söylemek gerekirse karşılamadı. Yine de kafa dağıtmak için ideal bir film.
antiky B.
20 Ocak 2021
İzlemeyen pişman olur net çünkü sen birine aşıksındır ama ya başkası da sana aşıksa? İzleyin...
Muhammer G.
11 Ocak 2021
Filmi; büyük övgüler duyunca büyük beklentilerle izledim fakat hiç beklentisiz de izleseydim yine bu kadar hayal kırıklığı yaşardım, çok sıkıldım, yanımda izleyenler de çok sıkıldı üstüne bir de laf yedim.
Gökçen Y.
30 Ağustos 2020
Usta Yorumcu
Bu filme kimsenin yorum yapmamasına gerçekten şaşırdım. Yıllar önce izlediğim bir film ama nasıl güzel anlatamam, içinde aşk, entrika, aksiyon, ters köşe ne ararsan var, bu kadar az biliniyor olması bu filme haksızlık bence. Ben bu filmi nasıl gözden kaçırmışım diyeceksiniz. Mutlaka izleyin.

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.