Hesaplaşma 2016 tr-TR

Hesaplaşma (2016)

(Dram - Suç)
2016
IMDB
7.4
(8) 4 69 0 5
68
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
8 Yorum
IMDB
7.4
BU FİLM
19b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
03 Şubat 2018

Otizm hastası bir çocuğumuz var ve bu çocuğumuzun babası orduda psikolojik savaş bölümünde çalışan bir albay. Tabi baba albay olunca çocuklarını da sürekli o yönde eğitiyor ve uzmanların ''Bu çocuk otizm hastası bırakın bizde kalsın'' demelerine rağmen kabul etmiyor ve 2 oğlunu da tam bir savaş makinesi gibi yetiştiriyor. Savaş, dövüş hepsi iyi fakat adamımız bir de nefis bir matematiksel zekaya sahip. Bu yüzden muhasebecilik kisvesi altında ünlü silah uyuşturucu baronları ile de fotoğraflar veriyor. Yer yer sakinliği ile sizi içine çeken, yer yer de yerinizden hop oturup hop kalkacağınız aksiyon dolu, vurdulu kırdılı bir film izleyeceksiniz. Sakin kısımlarında sabrederseniz ödülünüzü alacağınız nefis bir film bu yüzden izlerken kesinlikle 1 saniyesini bile ileri sarmayın.. Hadi tadını çıkarın!

Hesaplaşma - The Accountant

filmine yorum yap!
abdul K.
13 Şubat 2023
Çaylak
Vaktiniz varsa izleyin; 10/10 hikayeli, aksiyon filmi.
Bülent K.
11 Ekim 2022
Usta Yorumcu
Film her ne kadar hesaplaşma diye vizyona girse de ben "muhasebeci" diye kaydetmişim. Sonra izlerken bir muhasebecinin neler yaptığını görünce de hayret ettim. Siz de hayret edeceksiniz. Güzel bir film, sürükleyici. Sıkılmadan izleyebilirsiniz.
zelal
02 Haziran 2022
Çaylak
Sürükleyici bir filmdi evet ama zaman zaman neden hala izliyorum diye sorguladım ta ki sonuna gelene kadar, gerçekten çok iyiydi!
widight
03 Kasım 2021
Sıkı Üye
Bu filmden sonra muhasebecilere bakış açım değişti. Bankacılık okumaya başladım... Filme Puanım 9/10
Ferhat A.
06 Haziran 2021
Çaylak
Oyunculuklar harika. Hatta Anna Kendrick müthiş oynamış, diyebilirim. Ara ara Flashback içeren bir yapı da var filmde. Mutlaka izleyin.
Akif Feyzioğlu
30 Nisan 2021
Sıkı Üye
Aksiyon çok fazla olmasa da sürekliyici bir yapımdı. Bazı yerler 'beyin yakan' türdendi. Oyunculuklar çok iyiydi. Konusu da alışılmış konuların dışında olduğu için filme bağlıyor sizi. 8/10.
Mustafa
10 Nisan 2021
Usta Yorumcu
Ne kötü, ne de çok iyi bir film. Aksiyon seven kişiler keyifle izleyeceklerdir.
Jennifer F.
18 Temmuz 2020
Usta Yorumcu
Bu filme harika demek yetmez... Muhteşemlik had safhadaydı... Sürükleyicilik ve bağlayıcılık çok iyi. Harika bir yapıt olmuş...
the accountant filmi konusuthe accountant filmi oyuncularıhesaplaşma filmithe accountant filmi yorumlarıhesaplaşma filmi konusuhesaplaşma filmi yorumlaraksiyon filmi önerileriaksiyon filmleriben affleck filmlerifilm tavsiyeleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.