Hücre 7 Mucizesi 2013 tr-TR

Hücre 7 Mucizesi (2013)

(Dram)
2013
IMDB
8.2
(20) 4 112 0 5
110
2
İZLEDİM
SONRA İZLE
20 Yorum
IMDB
8.2
BU FİLM
14b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
15 Eylül 2018
Aranızdan "Zeynep Metin" ve "Ahmet Akın" farklı zamanlarda bana bu filmi izlemem için tavsiye olarak göndermiş. İkisine de teşekkür edip bu duygu dolu filme geçmek istiyorum. Filmimiz, zihinsel engelli bir baba ve kızının yaşadıklarını konu alıyor. Babamız bir şekilde cinayetle suçlanıyor ve kendini de savunamayınca hapishaneye düşüyor. İşte yer yer gülümseten, yer yer de insanın içini sızlatan bir öykü böylece başlamış oluyor... Gülümseten dedim ama filmi izlerken gördüğüm her keyifli, esprili sahnede asıl olayın farkında varıp içten içe üzüldüm. Çünkü film aslında koca bir dram. Hele ki bir çocuk oyuncumuz var ki, insanın alıp bağrına basası geliyor. Hüzün dolu, çaresizlik dolu, nefis bir film izleyeceksiniz. Üstelik tam da modunuzdaysanız muhtemelen biraz da ağlayacaksınız, benden demesi... Hadi tadını çıkarın!

Hücre 7 Mucizesi - Miracle in Cell No

filmine yorum yap!
sarekra
09 Eylül 2022
Çaylak
Hem gülümseten hem de ağlatan çok etkileyici bir film, kesinlikle izlenmeli.
E.N.A.
29 Mayıs 2022
Usta Yorumcu
Bu filmin uyarlaması olan Türk yapımı 7. Koğuştaki Mucize filmi beni daha çok etkiledi. Aynı konuyu ele alırken, filmin serim, düğüm ve çözüm unsurları kültürel farklılıklar nedeni ile oldukça değişmiş. Mübalağa sanatını Koreliler daha üstün bir şekilde sergilerken, trajikomik unsurlar Türk yapımında daha ön planda.
Ayhan B.
10 Nisan 2022
Usta Yorumcu
Gerçekten çok iyi bi film beğenmeyecek kimse yoktur burada bunu.
Pablo.Escobar
17 Mart 2022
Sıkı Üye
2 dislike veren apt*lı arıyorum.. Hayatımda izlediğim en iyi ilk 5 film arasında net..
Elgun
15 Mart 2022
Süper bir film. Orjinali daha yaxşıdır məncə. Türk versiyasından əlavə orjinala da baxmaq yaxşı olardı.
Beyza Y.
01 Ocak 2022
Sıkı Üye
Kore versiyonunu izlemedim Türk versiyonunu izledim ama harikaydı gerçekten.
Sedef K.
11 Aralık 2021
Çaylak
Bilmem kaç kez izledim. Ve önüme geleni tutup gel seninle bir film izleyecez diye oturtup izlettiğim filmdir kendisi. Tek kelimeyle mükemmel bir yapıt izleyin, izletin.
Ahmet Y.
17 Kasım 2021
Sıkı Üye
Ünlü düşünür Kurtuluş Kuş'un "hıçkıra hıçkıra ağladım ben derdimi anlatamadım" şarkı sözleri aklıma geldi... Film çok duygusal, peçeteleri mendilleri hazırlayıp öyle başlamanızı tavsiye ederim. Film sonunda boğazım düğüm düğüm olmuş şekilde duvarları inceleyip daldım. Tek kelimeyle süper film.
Pablo.Escobar
24 Eylül 2021
Sıkı Üye
Hayatımda izlediğim en iyi 3 filmden biri.. Ya arkadaş öyle böyle değil ya.. Mendilleri hazırlayın.
Defne P.
02 Ocak 2021
Çaylak
Bizdeki versiyonunun adı 7. Koğuştaki Mucize. Bence önce bunu sonra da bizimkini izleyin derim. İkisi de ayrı ayrı güzel 2 film.
Daha fazla yorum10
hücre 7 mucizesi filmihücre 7 mucizesi filmi konusumiracle in cell no filmimiracle in cell no filmi konusugüney kore filmlerifilm önerilerifilm önerisifilm tavsiyesidram filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.