İçimdeki Yangın 2010 tr-TR

İçimdeki Yangın (2010)

(Dram)
2010
IMDB
8.2
(20) 4 100 0 5
99
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
20 Yorum
IMDB
8.2
BU FİLM
16b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
02 Mart 2018
Öncelikle hemen söyleyeyim; Filmimiz biraz uzun ve pek atraksiyonlu sahneler de barındırmıyor. O yüzden hemen diğer tavsiyelere ışınlanabilirsiniz. Burada kalanlar için devam edeyim. Filmimiz, ölen annelerinin vasiyetinde "Ağabeyinizi bulun" demesi üzerine Orta Doğu'ya doğru yola çıkan kardeşleri konu alıyor. Fakat bu arayış, bir süre sonra bazı gerçekleri de ortaya çıkarıyor ve işler tamamen karışıyor... 2 saatlik bu film, beni tam anlamıyla dağıttı. Film bitti, oturduğum yerden öylece boş boş baktım bir süre. Eğer sonuna kadar odaklanarak gelmeyi başarırsanız bu filmi hayatınız boyunca unutamayacağınıza söz verebilirim. Çarpıcı sahneler, çarpıcı bir hikaye ve aklınızdan çıkmayacak bir film izleyeceksiniz. Bu tavsiyeyi meşhur bitirme sözüm "hadi tadını çıkarın" ile bitiremeyeceğim. İyi seyirler.

İçimdeki Yangın - Incendies

filmine yorum yap!
Fazıl Z.
14 Eylül 2023
Böyle bir hayat yaşanmış olabilir mi ya? İnanılmaz.
Ertuğrul U.
11 Eylül 2023
Sıkı Üye
Harbiden böyle bir film çekilmiş mi? bu nedir Allah aşkına biteli yarım saat oldu hala bekliyorum. Bu gece nasıl uyuyacaksam, zaten kafa olarak iyi değildim bu film beni bitirdi.. Kesinlikle spoiler yemeden direkt altyazılı bir şekilde izleyin derim, başka da bir şey demiyorum.
Gokhankozan
26 Ocak 2023
Sıkı Üye
Film değil göğsünüze saplanan bir hançer sanki. Spoiler yemeden direkt izleyin.
Hacer Ö.
27 Kasım 2022
Sıkı Üye
Filmi beğendim. Savaşın yol açtığı o çok acımasız hayat hikayesine mi üzülsem yoksa resmen ters köşe yapan senaryosunu asla tahmin edemeyeceğimiz ve midemi bulandıran finah sahnesiyle boğazımı düğümlemesine mi yansam bilemedim... Yine de izlemeye değer olduğunu düşünüyorum. İyi seyirler.
SPOILER [GÖSTER]
akif K.
14 Eylül 2022
Abooo böyle bi son beklemiyordum! Tavsiye ederim, izleyin.
silentnotes
23 Temmuz 2021
Sıkı Üye
Hofff boğazımda koca bir düğümle kalakaldım. Etkisinden çıkmam kaç ay alır?..
selin K.
05 Aralık 2020
Çok etkileyici bir film. İzlerken insanın yüreği parçalanıyor. Bittikten sonra bile etkisinden kurtulamıyorsunuz. Mutlaka şans verin.
Miraç I.
03 Haziran 2020
Usta Yorumcu
Çok aşırı yavaş ilerleyen bir film ama bu, filmin daha gerçekçi olmasını sağlamış. Sadece şu soru için bile izlenir; bir artı bir bir eder mi?
SPOILER [GÖSTER]
Feride S.
01 Haziran 2020
Sıkı Üye
Savaşın ne olduğunu acımasızca yüzünüze çarpan bir Orta Doğu filmi. Puanım 8/10
Mert I.
02 Mayıs 2020
Şu filme ne zaman başlasam hep yarısında dayanamayıp kapatıyorum ve hala bitiremedim. İzleyen arkadaşlarım hep der sonunda çok şaşıracaksın diye, o kadar da merak ediyorum ama hala bitiremedim, cidden çok şey kaçırıyor muyum?
SPOILER [GÖSTER]
Daha fazla yorum10
ıncendies 2010ıncendies 2010 filmi konusuıncendies filmi 2010içimdeki yangın filmi konusuiçimdeki yangın 2010 filmietkileyici filmlerfilm önerilerifilm tavsiyeleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.