İnancın Tuzağı 2016 tr-TR

İnancın Tuzağı (2016)

(Dram - Gizem)
2016
IMDB
7
(4) 5 28 0 5
28
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
4 Yorum
IMDB
7
BU FİLM
16b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
20 Ocak 2018
Filmimiz, okyanusta bulunan bir şişe ile başlıyor. Şişe içindeki not hayati bir önem taşıyor ve keşfedilir keşfedilmez bir koşturmacadır gidiyor... Cinayet, psikoloji, gerilim hepsi dozunda. Film, baştan sona kadar size ''Neden?'' diye sordurmayı başarıyor. Fakat merak etmeyin, sonuna doğru size istediğinizi de veriyor. Fazlasıyla soğuk bir film sizi bekliyor. İçinde bulunduğu atmosfer hep kasvetli. Fakat bu sizi sıkmasın, bu detay filmi daha gizemli kılıyor. E hadi o zaman tadını çıkarın!

İnancın Tuzağı - Flaskepost Fra P

filmine yorum yap!
Serkan B.
17 Ekim 2021
Usta Yorumcu
Seri filmler arasında sanırım 3 bölümü de izlediğim nadir filmlerden. Öncelikle her 2 oyuncu Nikolaj ve Fares, işin hakkını tamamen vermişler. Konu akışı çok iyi. Dinginliğin içinden çıkan fırtına ile mücadele eden 2 polis. Etkileyici senaryo ve oyunculuklar, mutlaka izleyin!
UğurKibrit
28 Ekim 2020
Sıkı Üye
Serinin 3. filmi derken diğerleri nelerdir? Lütfen söyleyebilir misiniz? Onları izlemeden bunu izlemek istemiyorum. Hepsi birbiriyle bağlantılı ise ilk önce onları izlemek gerekir diye düşünüyorum.

• CEVAP: Diğer 2 film de "The Keeper of Lost Causes" ve "Fasandræberne". İyi seyirler!
Burçin A.
13 Ağustos 2020
Çaylak
Mükemmel, serinin 3. filmi... Müthiş senaryolar ... üç filmi de seyredin, bayılacaksınız.
Aerona
05 Mayıs 2020
Bu aslında tek başına bir film değil. Film dizisi diyebiliriz. Serinin adı Department Q ve bu, serinin 3'üncü filmi. İlk ikisinin de izlenmeye değer olduğunu düşünüyorum. Kendi kategorisinin en iyisi. Kurguları harika ve mantık hataları yok denilecek kadar az. Seriye devam ettikçe bir dizi olmamasına lanet edebilirsiniz. Umarım yaptıkları hatanın farkına varıp diziye çevirmeye karar verirler :)

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.