İntikam 2017 tr-TR

İntikam (2017)

(Aksiyon - Politik - Suç)
2017
IMDB
7.1
(9) 4 56 0 5
54
2
İZLEDİM
SONRA İZLE
9 Yorum
17 Temmuz 2018
Filmimiz, bir bombalı saldırıda kızını kaybeden bir babanın intikam almak için başvurduğu yolları ve o yollarda yaşananları konu alıyor. Tabi konu "bomba" olunca politika da işin içine giriyor ve vurdulu kırdılı bir macera böylece başlıyor... Öncelikle uzun zamandır "Jackie Chan" izlememiştim. Yaşlandığını görünce biraz hüzünlendim fakat bence rolünün hakkını fazlasıyla vermiş. Öfkeli, acılı, intikam duygusu ile yanan bir babayı şahane oynamış. İntikam filmlerinde en çok aradığım şey olan sürükleyicilik ve kurgu da bence gayet yerindeydi. Daha ne diyeyim? E hadi tadını çıkarın!

İntikam - The Foreigner

filmine yorum yap!
Ertuğrul U.
05 Eylül 2023
Sıkı Üye
Eskiden izlemiştim, güzel, keyifli bir filmdi izleyebilirsiniz.
Mustafa
02 Temmuz 2022
Usta Yorumcu
Jackie Chan’i görünce baştan sona durmadan dövüş sahneleri beklemiştim ama daha sakin tempoyla ilerledi, rahatsız etti mi kesinlikle hayır. Çocukluğumuzun dövüş ustası epey yaşlanmış ama hala formunda sayılır. Büyük beklentiye girmezseniz beğeneceğiniz bir film.
Uğur S.
11 Temmuz 2021
Çaylak
Güzel bir filmdi. Keyifli ve akıcı. Jackie Chan abimiz döktürmüş.
Akif Feyzioğlu
29 Nisan 2021
Sıkı Üye
Film kendine öyle bir kitliyor ki sonunda vay be demeden duramıyorsunuz. Çok kaliteli ve aksiyonu bol bir yapım olmuş. Jackie abimiz yaşlanmasına rağmen öyle bir oynamış ki 'yuh nasıl yaptı' dediğim yerler oldu. Çok beğendim. 10/10.
Enis Y.
11 Temmuz 2020
Çaylak
Jackie Chan'i sevmeyen yoktur sanırım. Adam 60+'lı yaşlarda olmasına rağmen eski Chan'den enstantaneler sunuyor film içerisinde. Konu basit ama kesinlikle izlenilebilir.
Umut Ö.
28 Mayıs 2020
Sıkı Üye
Jackie Chan'e böyle ciddi roller çok yakışıyormuş. Güzel sürükleyici bir film.
zemzem45
03 Eylül 2019
Çaylak
Sağlam film, jackie chan hakkını veriyor.
Mert A.
17 Temmuz 2018
Sıkı Üye
Kaan sitede dolaşıyordum ki sen bu tavsiyeyi yükledin. Vardır bir hayır deyip izledim ve az önce bitirdim. Yukarıda "Rolünün hakkını vermiş" demişsin, sana kesinlikle katılıyorum. Çok kötü bir oyunculuk bekliyordum hele hele artık yaşlanmışken fakat hepimizi şaşırttı. Adam çok iyi. Muhtemelen hala da dublör kullanmıyor. İzleyin arkadaşlar.
Yusa
17 Temmuz 2018
Çaylak
Çok sağlam filmdi teşekkürler. yılların jackie chan'i film boyunca gülmedi be.
the foreigner 2017the foreigner filmi konusu2017 intikam filmi konusuthe foreigner filmifilm önerilerifilm tavsiyeleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.