İşaretler 2002 tr-TR

İşaretler (2002)

(Dram - Gizem)
2002
IMDB
6.7
(11) 4 81 0 5
72
9
İZLEDİM
SONRA İZLE
11 Yorum
IMDB
6.7
BU FİLM
10b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
01 Şubat 2018
Geçmişte yaşadığı olaylar yüzünden inancını yitiren bir rahibimiz var. Kendisi, kardeşi ve çocukları ile birlikte çiftçilik yapmaya başlıyor fakat o da ne? Tarlalarında "Ekin Çemberleri" adı verilen ilginç şekiller belirmeye başlıyor. Bu olay, aileyi "uzaylı" konusu içine düşürüyor ve bir süre sonra bu gizemli olayın başkalarının tarlasında da olduğunu görüyorlar ve tam anlamıyla bir istila ile karşı karşıya kalıp, bir mücadeleye atılıyorlar... Abartısız söylüyorum, bu film vizyona gireli 16 yıl olacak ama hala bu kadar yıldır izlediğimde beni en çok etkileyen filmler arasında ilk 10'dadır. Mel Gibson'ın bir babayı oynadığı, uzaylı istilası konusunu çok etkileyici bir şekilde işleyen bu filmi kaçırmayın derim. E hala burada mısınız? Hadi tadını çıkarın!

İşaretler - Signs

filmine yorum yap!
Aslı B.
22 Mart 2024
Usta Yorumcu
Bu filmi yıllar önce izlemiştim, Kaan'ın YouTube videolarında iştahla anlatmasıyla tekrar izleyesim geldi ve izledim. Yılına göre güzel bir film, bu konulara çok kafa yormuş hatta küçük de olsa bir deneyim yaşamış biri olarak (belki de çok düşündüğüm için öyle sandım ama bence varlar) amaç neydi? O geçiştirildi bence, "hiçbir şey rastlantı değildir "bunu anladım, mutlaka izleyin, iyi seyirler.
Umur E.
11 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Mel Gibson ve Joaquin Phoenix ile en azından iyi bir oyunculuk görebilirdik ama o da yok. Hele ki bir araba kazası olayı var ki akıllara zarar. Korkunç Bir Film'de o sahneyle alay edilmişti.
matmazel
10 Haziran 2022
Çaylak
5-6 yıl önce izlemiştim, şimdi burda yorumu görünce bir daha izledim, alt metin çok iyi, sonunda düşünmeye itiyo, gerilimi normaldi dozunda ayarlamışlar.
Ayhan B.
07 Nisan 2022
Usta Yorumcu
Senesine göre fena değil, çerezlik bi film.
EBU ALENDER
02 Şubat 2022
Çaylak
Etkileyici bir filmdi, kendisine bağlıyor ayrıca bu kadar iyi bir film olduğunu tahmin etmiyordum yanılmışım.
Mel
17 Ağustos 2021
Usta Yorumcu
Filmin teması uzaylılar gibi görünse de verilmek istenen mesaj bundan çok daha farklı ve derin. Seyir keyfi yerinde ve izleyeni ekran başında tutmayı başarıyor. Yüksek bir aksiyon beklemeyin, ben izlerken filmi yaşadım diyebilirim oyunculuklar ve detaylar iyiydi. Hiçbir şeyin tesadüfi olmadığı, hepsinin bir anlamı olduğu mesajı gayet güzel veriliyor.
Serkan B.
06 Ağustos 2021
Usta Yorumcu
Uzun zamandır aklımdaydı nihayet izleyebildim! 1 saat 40 dakika civarı sizi ekranda tutan, orantılı gerilimi ve usta oyunculuklarıyla türünün başyapıtları arasında.
Mustafa
10 Nisan 2021
Usta Yorumcu
Yapım yılına göre çok çok iyi, türüne göre de akla ilk gelen filmlerden biri bu. İzleyin.
Gül D.
31 Ocak 2021
Çaylak
Efsane film, efsane konu, tekrar tekrar izleyebilirsiniz mesela ben öyle yapıyorum çünkü :)
destalyad
10 Ağustos 2020
Sıkı Üye
Küçüklüğümün korku filmi olduğu için hala kredisi var gibi duruyor...
Daha fazla yorum1
signs filmi konususigns filmi yorumlarısigns filmi oyuncularısigns filmi izleişaretler filmi konusuişaretler filmi oyuncularıişaretler filmi izlemel gibson filmleriuzaylı filmleriufo filmleriuzaylı film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.