İtiraflar 2010 tr-TR

İtiraflar (2010)

(Suç - Gizem)
2010
IMDB
7.8
(15) 3 39 0 5
26
13
İZLEDİM
SONRA İZLE
15 Yorum
IMDB
7.8
BU FİLM
22b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
13 Ekim 2018
Filmimiz, öğrencilerine mesleği bırakacağını anlatan bir öğretmenin gider ayak yaptığı itiraflar sonucu hayatı değişen kişilerin yaşadıklarını konu alıyor... Evet. Bu filmin konusu için söyleyeceklerim sadece bu kadar. Çünkü bu film hakkında ne yazsam spoiler olacak ve tüm tadı kaçıracak. Şöyle düşünün. Ortada bir olay var ve film size bu olayı tek bir kişinin gözünden anlatmak yerine birden fazla kişinin bakış açısı ile gösteriyor. E tabi haliyle bu da bir süre sonra beyninizin yanmasına sebep oluyor fakat üzülmeyin, çünkü film ilerledikçe taşlar yerine oturuyor ve parçaları zevk alarak yerleştiriyorsunuz. Yalnız filmin gri, kasvetli bir havası var. Yani pek cafcaflı renkler görmeyi beklemeyin. Ayrıca bolca da ağır çekim izleyeceksiniz fakat müzikler gibi onlar da tam yerinde ve dozunda kullanılmış... Uzun zamandır Japon sinemasından bu kadar etkili bir film izlememiştim diyebilirim. Yorumunuzu çok merak ediyorum izledikten sonra lütfen yazın. E hadi tadını çıkarın!

İtiraflar - Confessions

filmine yorum yap!
Aslı B.
08 Nisan 2024
Usta Yorumcu
Ben filmi etkileyici buldum, güzeldi. Ağır, kasvetli bir havası var elbette ama bazı sahneler, bazı cümleler gözümden yaş dökülmesine sebep oldu. Aceleye getirmeden, boş bir zamanda, sakin kafayla izleyin.
mert Y.
29 Şubat 2024
Çaylak
Öncelikle izlemeli miyim diye ikilemde kaldıysanız mutlaka izleyin. Genel olarak ağır tempoda ilerliyor, filmi dikkatlice izlemenizi öneririm sıkılmadan sonunu getirirseniz tatmin şekilde biraz da şok olarak filmi kapatacaksınız. Biraz kasvetli havası var, müziklerde tam tersi huzur verici enteresan bir yapım.
Sema B.
13 Şubat 2023
Çaylak
Japon yapımları hep beni biraz yormuştur, lakin hiç sıkmadan ilerliyor. İnsanların özellikle çocukların sevgisiz kalınca ne kadar kötü birisine dönüşebileceğini insanın gözüne soka soka anlatan bir film.
Mustafa
21 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Konu çok güzel ama işlenişte sıkıntı var. Film aşırı kasvetli ve insanı çok yoruyor. Şu filmi amerikalılar veya ispanyollar çekseydi eminim dünya çapında sesini duyururdu. Ayrıca filmdeki herkeste rahatsız edici bir şeyler var. Filmi bitirebildim ama maalesef çok iyi bit tat vermedi.
Ayhan B.
14 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Bence bu film filan değil, imdb'nin boş bi şey olduğunu anladım. Bu filme 7.8 kim vermiş hayret, onca güzel film varken aman diyeyim hemen geçin bu filmi, hayatınızın en doğru kararı olur. Bu neydi ben de hala çözemedim.
Pinkmoon
27 Ocak 2022
Sıkı Üye
Etkileyiciydi, Japon filmi pek izlememiştim ama sürükleyici ve farklı bir film izleyin.
Mel
31 Ağustos 2021
Usta Yorumcu
Filmdeki karakterlerin tamamı aşırı derecede rahatsız edici. Kasvetli fakat bir şekilde sonunu getirtiyor. Filmin başları bana Öğretmen dizisini hatırlattı. Her insana göre değil, bolca kan ve vahşet var buna göre izlenmesini tavsiye ederim.
Dilruba Ö.
25 Ağustos 2021
Çaylak
Sevgisizlik nelere yol açıyo gibi bi şey yani ne bu beynim dağıldı, ne insan gördülerse öldürdüler, manyak bi şeydi.
SPOILER [GÖSTER]
handeue
08 Temmuz 2021
Çaylak
Japonların bu kasvetli siyah gri ağırlıklı sinematografisi her zaman beni içine çekmeyi başarıyor. Ciddi sürükleyici ve sarsıcı bir film. Japon sinemasına alışık olanların rahatsız olacağını düşünmüyorum. Bu tarz japon filmi önerileri daha fazla gelse süper olur!
dwaekki W.
21 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Rahatsız edici ve etkileyici bir film. Etkisinden birkaç gün çıkamadım. Çok sağlamdı.
Daha fazla yorum5
itiraflar filmiitiraflar filmi konusuconfessions filmiconfessions filmi konusujapon filmlerifilm önerilerifilm önerisifilm tavsiyesigizem filmlerisuç filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.