Julia'nın Gözleri 2010 tr-TR

Julia'nın Gözleri (2010)

(Gerilim - Gizem)
2010
IMDB
6.7
(17) 4 99 0 5
95
4
İZLEDİM
SONRA İZLE
17 Yorum
IMDB
6.7
BU FİLM
16b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
21 Ocak 2018

Gerek atmosferi, gerekse gerilimi ile diğer İspanyol filmi tavsiyelerim ile hemen hemen aynı kıvamda bu film de. Filmin isminden de kolayca anlayacağınız gibi Julia'mızın gözlerinde bir hastalık var ve doktoru bu sürecin yavaş yavaş kör olmaya kadar gideceğini söylüyor. Fakat tüm bunlar olurken Julia'mızın ikiz kardeşi kendini asarak intihar ediyor. ''E kaan spoiler?'' diyeceksiniz fakat değil. Filmin ilk dakikalarında izleyeceğiniz bu sahne bile filmin ne kadar iyi olacağını size açık açık gösteriyor. Ne diyordum, Julia'mız da kız kardeşinin kendini astığına inanmak istemiyor ve öyle bir gerilim başlıyor ki... Gerilimin ve gizemin hadsafhada olduğu birçok sahnede olayları pür dikkat izleyip, ihtimallerle dolu düşüncelere dalacaksınız baştan söyleyeyim. Yer yer yaşattığı gerilimi ve yine yer yer yaptığı sürprizler ile nefis bir film. Kaan demişti dersiniz... Tadını çıkarın!

Julia'nın Gözleri - Los Ojos de Julia

filmine yorum yap!
Alperen
16 Mart 2024
Usta Yorumcu
Oriol Paulo, virtüoz, orkestra şefi... Yine gizem - gerilim türünde iyi bir işe imzasını atmış. Senaryosu ve kurgusunu çok beğendim, süresine rağmen hiç sıkılmadan son ana kadar merakla izledim. Birkaç mantık hatası dışında güzel bir filmdi. İspanyollardan şaşmayın!
Ayhan B.
28 Temmuz 2023
Usta Yorumcu
İspanyol sinemasının sıkıcılığı nedeniyle film, saçmalıklarla harmanlanıp zaman kaybına ve kötü bi filme dönüşmüş.
Alkanistan
07 Haziran 2023
Çaylak
Kesilmiş kafalar, kopmuş kollar ve bacaklar, kan gölüne dönmüş evler vs. Hepimiz biliyoruz ki son yıllarda nedense yapımcıların Korku türündeki anlayışları bunlarla sınırlandı. Mide bulandırmayı gayet iyi başarıyorlar lakin korkutmayı asla. Çok sade bir senaryo ile de ne kadar etkili bir film yapılabileceğinin en canlı örneğiydi bence. Sade bir senaryo diye nitelendirdim ama yanlış anlaşılmasın, bu sadeliğin açılımı aslında az önce bahsi geçen mide bulandırıcılıklardan uzak oluşuydu. Neredeyse 2 saat gibi uzunca bir süre hiç sıkılmadan ve filmden kopmadan ekrana kilitleniyor insan izlerken. Gerilimi iliklerinizde hissedebiliyorsunuz. Bol sürprizlerle dolu senaryoda bilinmezlikler ve tahmin yürütmelerle bir sonraki sahneyi heyecanla bekledim. Gizem unsuru her daim ilgimi çekmiştir zaten. Özellikle sürpriz finaller eminim benim gibi herkesi tatmin ediyordur..

Guillermo Del Toro gibi kült bir yapımcıdan zaten daha kötüsünü beklemek hata olurdu. Her zaman olduğu gibi yine çok kaliteli bir iş ortaya konulmuş. Şiddetle tavsiye ederim.
Aslı B.
10 Nisan 2023
Usta Yorumcu
Güzeldi ama adam neden kadınları kör etmeye çalışıyor ki annesini de kör etti tam bir açıklama olmamış ayrıca Ivan'ı öldürüp dondurucuya koymuş Ivan'ı hiç mi arayan olmadı... Julia'nın evinde olduğunu biliyorlar neden gelip bakmadılar. Mantığıma oturmayan yerler olsa da izlenir.
SPOILER [GÖSTER]
Mustafa
02 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Gerilim ve gizem çok yerindeydi ama İspanyol sinemasına göre vasat sayılabilecek türde. Çok büyük beklentiye girmeden izlerseniz beğenebilirsiniz
Said F.
22 Eylül 2021
Sıkı Üye
Mantık hataları bolca var fakat atmosfer ve sanat kurgusu çok kaliteli, özellikle Julia'nın yerine empati yapmamızı çok başarılı şekilde sağlamışlar, onun göremediklerini bizim de göremeyip, haberdar olduklarından gördüklerinden bizim de haberdar olup görmemiz gibi.
drsecil
24 Temmuz 2021
Çaylak
İspanyol sineması açlığı yaşayanlar için kıyıda köşede kalmış iyi bi ispanyol gerilimi, izlenir.
elif K.
14 Ocak 2021
Çaylak
Etkileyici ve bence gerilim dolu bir filmdi. Güzeldi, izlenir.
Miraç I.
04 Ocak 2021
Usta Yorumcu
Meraklandırdı evet ama gerilim yaşamadım, güzel bir filmdi iki saat olmasına rağmen vaktin nasıl geçtiğini anlamadım. İzlenir.
Muammer M.
01 Ekim 2020
Çaylak
Bir gizem konusunda bir Fırtına Anı veya bir El Cuerpo değil ve olamaz ayrıca da öyle gerim gerim gerilecek bir film de değildi. İzlenebilecek orta kalite bir film El Cuerpo'dan, Contratiempo'dan da tanıdık isimler var.
Daha fazla yorum7
oriol paulo filmleriispanyol filmleriispanyol filmi önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.