Kaçış 2006 tr-TR

Kaçış (2006)

(Aksiyon - Suç)
2006
IMDB
7.4
(5) 4 30 0 5
16 Mart 2018
Filmimiz, illegal işler koştururken polislerin öldüğü bir olaydaki silahı saklamaya çalışırken kaybeden bir adamın sadece birkaç saat içinde yaşadıklarını konu alıyor. Adamımız silahı saklıyor saklamasına fakat komşu çocuğu pek rahat durmuyor ve adamımızı büyük bir mücadelenin içine sürüklüyor. Bu arada adamımız falan diyorum kendisi yıllar önce kaybettiğimiz Paul Walker... Bu film gözümden kaçmış, yukarıda da gördüğünüz gibi aranızdan biri gönderdi ve izleme fırsatı buldum. Film o kadar vurdulu kırdılı ki, izlerken yoruluyorsunuz. Ha bir de, bazı yerlerde biraz kopukluklar yaşanıyor, onları görmezden gelir ve Paul Walker'a odaklanırsak gayet de soluksuz izlenebilecek bir film. "Farklı" bir vurdulu kırdılı film izleyeceksiniz. Hadi tadını çıkarın!

Kaçış - Running Scared

filmine yorum yap!
Mustafa
17 Aralık 2022
Usta Yorumcu
İzlerken bazı tesafülere oha dedirten ama aksiyonun da hiç düşmediği bir film. Çok mantık aramadan izlerseniz beğenirsiniz.
Umur E.
17 Haziran 2022
Usta Yorumcu
İlginç olayların yaşandığı bir filmdi ama beni heyecanlandıramadı.
mamicillo
28 Kasım 2021
Sıkı Üye
Bir gecede ne olabilecekse her şeyin olduğu, aksiyonu yüksek güzel bir filmdi.
Hakan K.
22 Kasım 2019
Çaylak
Gerçekten harika bir film.
Hanife U.
17 Mart 2018
Sıkı Üye
rahmetlinin bu filmini ilk kez burda gördüm izledim kaanında dediği gibi filmi izlerken yoruldum koşturmaca sevmeyenler bakmasın sevenlerde kaçırmasın :)
running scared 2006kaçış 2006running scared filmi konusurunning scared filmi izlekaçış filmi konusukaçış filmi oyuncularıvurdulu kırdılı filmlerivurdulu kırdılı film önerileriaksiyon filmleriaksiyon filmi önerilerifilm önerilerifilm tavsiyeleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.