Kafa Avcıları 2011 tr-TR

Kafa Avcıları (2011)

(Aksiyon - Gerilim)
2011
IMDB
7.6
(20) 4 80 0 5
78
2
İZLEDİM
SONRA İZLE
20 Yorum
IMDB
7.6
BU FİLM
11b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
30 Kasım 2017
Gizemler, gerilimler birkaç tutam da aksiyon... E bir de game of thrones'un yakışıklı Jaime Lannister'ı Nikolaj Coster işin içinde olunca film çok sağlam bir hale geliyor. E gelmiş de haliyle... Filmi izlerken sormanız gereken ilk soru ''Güzel bir hayat, güzel bir ev, güzel bir eş hepsi tamam da nereden geliyor bu değirmenin suyu?'' olacak. İşte filmin kırılma noktası tam da burası. Bazen bir sanat galerisinde sakince sanat eserlerini izlerken hemen akabinde kan revan içinde elinde silah ile peşinizde koşturan birinden kaçıyorsunuz. Biraz Norveç biraz da Alman havasının hakim olduğu bu filmin bende yeri çok ayrı. Baştan sona sizi içine çekecek. Ben sırf bu yüzden unutup kahveyi soğuttum. ''Kahveyi soğutmalık'' diye bir kategorim olsaydı bu film muhakkak orada olurdu çünkü filmin sonuna kadar gözünüz kahve falan görmeyebilir. Tadını çıkarın.

Kafa Avcıları - Head Hunters

filmine yorum yap!
Aslı B.
08 Ocak 2024
Usta Yorumcu
Kahveleri neden soğuttunuz yahu? :)) Vallahi ben hiç soğutmadan sıcak sıcak hem de büyük bir keyifle içtim :) Film süpermiş, her dakikası dolu dolu, hiç sıkmayan akıl dolu bir film. Vaktin nasıl geçtiğini anlamadım. Bunu okuyorsanız tereddüt etmeden, fragmana bile bakmadan açıp izleyin, bir şartla ama kahveyi soğutmadan ;))
Alperen
29 Nisan 2023
Usta Yorumcu
Hiç beklemediğim bir filmde beklemediğim şekilde ters köşe oldum. Akıllıca bir kurgu ve sağlam oyunculuklar ile beni etkilemeyi başardı. Çok büyük beklentilere girmeden izlerseniz akıp gidecek bir film.
Hacer Ö.
05 Ocak 2023
Sıkı Üye
Bir şey itiraf edeyim: Kafam karışıp ne izleyeyim diye kararsız kaldığımda burada çok yorum yapan benim gibi film many*ağı olanların yorumlarına bakıp da film seçiyorum bazen. Bu filmi de bu sitedeki yorumlardan seçtim ve kişi az bile söylemiş... Filmde zekice bir kurgu, +18 sahneler var ama çok da değil. Senaryo ve oyunculuk gayet iyi. Ters köşeler falan... Neyse bu kadar yorum yeter, bence izleyin memnun kalacaksınız. İyi seyirler.
Bülent K.
04 Ocak 2023
Usta Yorumcu
Ortalamanın bir tık üstünde diyeyim, siz anlayın...
Umur E.
24 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Film, heyecanlı ve gizemli bir seyir sunmaya çalışmış ama ben onu alamadım. İzlerken aşırı sıkıldım.
serdar ş.
16 Haziran 2022
Çaylak
Şimdi burada gördüm ve tekrar izliyorum.. ve bu benim 3. izleyişim, "izlenir mi?" ordan düşünün...
Atilla A.
13 Haziran 2022
Avrupa yapımı filmlerde çok fazla müstehcen sahne var. Bu film de öyle. Onun dışında son dönemde izlediğim en iyi filmlerden biri diyebilirim.
Ayhan B.
04 Nisan 2022
Usta Yorumcu
Çok saran, aman aman bi film değil, ayrıca +18 sahneler de var ona göre..
Can Ş.
29 Ocak 2022
Harika bir filmdi. Teşekkürler. Herkese tavsiye ederim.
Ahmet B.
28 Ocak 2022
Çaylak
Çok iyi çok. İzlemeyen kalmasın. Aksiyon, gerilim ve kurgu çok dozajında ve tutarlıydı.
Daha fazla yorum10

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.