Karanlıkta 2018 tr-TR

Karanlıkta (2018)

(Gerilim - Gizem)
2018
IMDB
5.9
(12) 4 54 0 5
51
3
İZLEDİM
SONRA İZLE
12 Yorum
IMDB
5.9
BU FİLM
17b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
24 Haziran 2018
Filmimiz, görme engelli bir piyanistin şahit olduğu bir cinayetten sonra yaşananları konu alıyor. Güzel mi güzel piyanistimiz evinde dururken, komşusundan gelen çığlıkları duyuyor ve olayı göremese de bir şeylere şahit olmuş oluyor. Tabi bu da onu bazı kişilerin hedefi haline getiriyor. Sonraları da gizem dolu bir macera başlıyor... GOT dizisinden de bildiğimiz başrolümüz "Natalie Dormer" nefis oynamış. Yani başrolde başkası olsaydı beni bu kadar sürükler miydi, emin değilim. Fakat film beni tüm gizemi ve yavaşça artan temposu ile sarıp sarmaladı ve sonuna kadar getirmeyi bildi. Temelinde dram dolu bir hikaye yatan, gizemli, gerilimli bir film izleyeceksiniz. Ha bu arada küçük çaplı +18 sahneler de mevcut sonra kulağımı çınlatmayın. Hadi tadını çıkarın!

Karanlıkta - In Darkness

filmine yorum yap!
Aslı B.
24 Nisan 2024
Usta Yorumcu
Puanının hakkını veren bir filmdi. Fazla beklentiye girilmezse, güzel izlenir. Biraz mantık hataları vardı bana göre. Aksiyonu az, gizemi bol.
Recep Ç.
31 Ağustos 2023
Sıkı Üye
Aslında güzel işlenmiş ama bazı hesaplamalar tutmuyor. Sonuna gelindiğinde taşlar yerine oturmuyor. Ya mantık hatası, ya da izleyenler filmden etkilendiği için o kadarını hesaplayamazlar mantığı. Yine de izlemeye değer.
Recep Ç.
31 Ağustos 2023
Sıkı Üye
Film güzeldi. Sonu da beni şaşırtmayı başardı. Beklemediğim şeyler oldu.
Zeynep
30 Eylül 2021
Sıkı Üye
Filmi çok beğendim, seri ilerleyen bir yapım, hiç sıkmıyor ve merak uyandırıyor. Alt metinlerde de güzel mesajlar ve gerçeklik barındırıyor.
Serkan B.
28 Eylül 2021
Usta Yorumcu
Etkileyici bir yapım ,tüm detayları ile şatafattan uzak ve her şey olması gerektiği gibiydi. Bizim neslin derin yarası Bosna soykırımına yapılan atıflar ve ekilen nefret tohumlarının meyvelerinden küçük bir kesit dahi olsa açıkça göstermesiyle iyi bir yapım olmuş.
tuuba
07 Nisan 2021
Çaylak
Alt metni 'savaş' olan bir film olduğunu bilmiyordum. Klasik bir gerilim filmi değil. Bir mesajı ve senaryosu var. Fena değil yani.
UğurKibrit
02 Aralık 2020
Sıkı Üye
Etkilesin moduna cuk diye oturmuş bir film. Teşekkürler Kaan'ın Tavsiyesi.
Futurama
04 Haziran 2020
Çaylak
Filmin türüne göre kurgusu sıradışı olmuş, çok beğendim, sonuna kadar beni kendisine bağlayabildi. Sonu -bi' 15 dakika önce tahmin etsem de :D- kesinlikle yeterliydi. Neredeyse her yönetmenin -saçma bir şekilde- Yahudi soykırımıyla alakalı bir filmi olduğu günümüzde, Bosna soykırımına değinen bir yapım görmek beni çok sevindirdi. Natalie Dormer'a da sevgiler, kendisinden pek beklenmeyen bir oyunculuk sergilemiş :D vallahi bravo! 7,5/10
Anıl C.
16 Temmuz 2019
Sıkı Üye
çok iyiydi.
rıdvan K.
16 Mayıs 2019
Sıkı Üye
Fazla beklenti olmayınca güzel. öngörülebilir olması dışında izlenmeli
SPOILER [GÖSTER]
Daha fazla yorum2
karanlıkta filmikaranlıkta filmi konusuın darkness filmiın darkness filmi konusu2018 filmleri2018 film önerilerifilm önerilerifilm önerisifilm tavsiyesigerilim filmlerigizem filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.