Kelebekler 2018 tr-TR

Kelebekler (2018)

(Dram - Komedi)
2018
IMDB
7.9
(4) 4 44 0 5
38
6
İZLEDİM
SONRA İZLE
4 Yorum
IMDB
7.9
BU FİLM
8.2b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
22 Ekim 2018
Filmimiz, daha önce size burada da tavsiye ettiğim nefis Türk filmi Sarmaşık'ın yönetmeni "Tolga Karaçelik" imzası taşıyor. Elimden geldiğince buraya size sadece "iyi" Türk filmleri getirmeye çalışıyorum ve "Kelebekler" de benim için o filmlerden biri oldu. Birbirinden kopuk, farklı hayatlar yaşayan 3 kardeşimiz var. Biri astronot, biri oyuncu, biri de ilişkisi ile boğuşmakta olan bu 3 farklı kardeşi bir araya getiren şey ise babalarından gelen bir telefon oluyor. Filmde de yıllar sonra köylerine dönen bu 3 insanın içine düştükleri kah komik, kah dramatik anları izliyoruz... Fazlasıyla absürt tip ve sahneler göreceksiniz baştan söyleyeyim. Fakat tüm film tamamen bir "kara mizah", bunu da bilerek izlemelisiniz. Genel olarak ortalamanın üzerinde bir filmdi ve bazen kahkaha atarken bazen de öylece bakıp hüzünlendim. Bu 2 uç duyguyu da size hissettirmeyi başaracak bir film izleyeceksiniz. E hadi tadını çıkarın!

Kelebekler - Butterflies

filmine yorum yap!
seyma T.
10 Ekim 2021
Çaylak
Hep ben olsam ne yapardım düşüncesi ile izledim ve bu sayede sürükledi beni. Finali sevmedim sadece. Güzel giden bir filmdi, belki daha güzel bir final olabilirdi. Filmdeki en güzel şey kesinlikle Bartu Küçükçağlayan oyunculuğuydu. Biraz değişik hislere büründüren bir film, tavsiye ederim.
katilcivciv
08 Temmuz 2021
Sıkı Üye
Filmi annem ve ablamla birlikte izliyorduk. Kırk yılda bir beraber film izleme imkanı yakalamış insanlardık. Filmin bir kısmında dayanamayıp uyudum. Ama bizimkiler izlediler. Daha sonra onlara filmin devamını izleyeceğimi, asla spoiler vermemelerini söyledim. Tamam dendi ama ben bir türlü filmin sonunu izlemedim. Bu sırada da annem sürekli "o filmin sonunu izledin mi", "bak izlemezsen ben söyliycem sonunu", "sonu çok önemli sonunu izle" gibi ara ara tacizlerde bulundu. Birkaç aylık süreçten sonra dayanamayıp filmin sonunu izledim. Ne hissettiğimi sadece filmi izlemiş olanlar anlayacaktır.
Melisa Y.
05 Ağustos 2020
Sıkı Üye
Çok güzel bir filmdi. Duyduğum en orijinal küfürler bu filmde edildi her birine hayran kaldım :)
....
05 Şubat 2019
Çaylak
Kesinlikle izleyin derim. Beni etkiledi. Sonu da efsaneydi no spoiler.
kelebekler filmikelebekler filmi konusubutterflies filmibutterflies filmi konusu2018 filmleri2018 film önerilerifilm önerilerifilm önerisifilm tavsiyesitürk filmlerikomedi filmleriyerli filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.