Kıyamet Günü 2012 tr-TR

Kıyamet Günü (2012)

(Dram)
2012
IMDB
7.6
(17) 4 138 0 5
136
2
İZLEDİM
SONRA İZLE
17 Yorum
IMDB
7.6
BU FİLM
21b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
25 Ağustos 2018
Filmimiz, 2004 yılındaki Tsunami felaketinde hayatta kalma mücadelesi veren bir ailenin gerçek hikayesini konu alıyor. 5 kişilik ailemiz, tatil için Tayland'a gidiyor ve birden korkunç bir felaketin tam da ortasında kalıyor. İşte film de bu süreci ve sonrasını konu alıyor. Fakat öyle iyi ve öyle derin konu alıyor ki, ben izlerken gözyaşlarımı tutamadım. Hem konunun gerçek olması, hem de iyi oyunculuklar beni fazlasıyla etkilemeyi başardı. Siz de benim gibi hayatta kalma filmlerinin hastasıysanız bu film size yetecek hatta artacak bile... E hadi tadını çıkarın!

Kıyamet Günü - Lo Impossible

filmine yorum yap!
Alperen
09 Ağustos 2023
Usta Yorumcu
Yaşanmış bir olay olması bir yana oyunculukların çok iyi olması da filmi bu kadar etkileyici yapan temel unsurlardan biri olmuş. Tom Holland daha küçüklükten ileride mükemmel bir oyuncu olacağının sinyalini vermiş. Kesinlikle izlenmesi gereken bir film, bir dakika sonra ne olacağımızın garantisi yokken sevdiklerimizin değerini bilelim...
Alkanistan
03 Mayıs 2023
Çaylak
Son yıllarda izlediğim ve beni derinlemesine etkileyen, hiç abartmıyorum izlerken hüngür hüngür ağlamama sebep olan nadir filmlerden birisiydi. Gerek senaryosu, gerek oyunculukları, kısacası her şeyiyle kusursuzdu. Bugüne kadar birçok felaket temalı film izledik, gördük geçirdik. Ama bu kadar da mükemmelini izlediğimi hatırlamıyorum. Filmdeki duyguyu izleyiciye aktarmayı o kadar iyi başarmışlar ki adeta kendinizi filmin içinde gibi hissediyorsunuz. Özellikle üç sahnesinde hıçkıra hıçkıra ağladığımı söyleyebilirim.

Yaşanmış gerçek hikayelerin beyaz perdeye aktarımı genellikle başarılı olmuştur ve izleyiciyi tatmin etmiştir. Bu anlamda türünün en iyi örneği olduğu kanaatindeyim. Özellikle 17 Ağustos depremini birebir yaşamış biri olarak zannediyorum çok sarstı beni film. Allah kimseye yaşatmasın böylesine büyük bir acıyı. O çaresizliğin pençesinde debelenirken tutunmaya çalıştığınız tek şey UMUT oluyor. Hele ki ailenizden bir kayıp verdiyseniz bundan daha kötüsü düşünülemez muhtemelen. Oyuncu kadrosunun sağlamlığı daha da bir kalite katmış yapıma. Naomi Watts, Ewan McGregor çok başarılı performanslar sergileyen sıkı oyunculardır. Ama Tom Holland (Lucas)'ın üstün performansını da es geçmek haksızlık olur. Daha iyisi olamazdı açıkçası. Annesinin elini sımsıkı tutması, yaşına rağmen olgunca davranışları ve tutumu muhteşemdi.

Şiddetle izlenmesi gereken nadide yapımlardan birisidir..
Hacer Ö.
18 Aralık 2022
Sıkı Üye
Derin bir of çekerek bitirdim filmi... Nasıl olmuş da izlememişim enteresan. Gerçekten yaşanmış olmasına mı üzüleyim yoksa korkunç bir imtihan olmasına mı... Çocuklar da duyguyu çok iyi yansıtmış. Mücadele nefis. Tsunami sonrası çekimler de öyle... İzleyin bence.
Bülent K.
17 Ekim 2022
Usta Yorumcu
Her ne kadar kıyameti uzak bir açıdan görsek de insanın kendi kıyametinin her an kopabileceğini, her şeyin bir anda altüst olabileceğini gösteren harika bir film. Ben beğendim. Tavsiye ederim.
Beyza Y.
01 Ocak 2022
Sıkı Üye
O zorluk, anne babanın feryadı ve çocukları için verdiği savaşlar... Kaliteli bir filmdi, izlenmeli.
EBU ALENDER
19 Ekim 2021
Çaylak
Ağlattı, çok üzücü bir hadise yaşanmış olması insanı etkiliyor güzel bir yapım olmuş..
Saliha E.
09 Nisan 2021
Sıkı Üye
Çok etkilendim, yaşananlar gerçekten çok zor. İzlerken kötü oldum baya, hikaye çok iyi anlatılmış.
Ahmet Y.
30 Ocak 2021
Sıkı Üye
Çok etkilendim, göz yaşlarınızı durdurmakta zorluk çekebilirsiniz. İzlemenizi tavsiye ederim.
Ayşegül A.
24 Kasım 2020
Sıkı Üye
Ailece ağladık teşekkür ederim :,( Son sahne der susarım.
Mustafa
03 Kasım 2020
Usta Yorumcu
İzlerken gerilim çaresizlik ve umutsuzluğu hissettim. Hepimizin işi gücü parası ailesi gururu kibri sadece bir doğal afete bakıyor. Gerçek olaylardan esinlenen güzel bir film.
Daha fazla yorum7
2012 filmlerilo ımpossible filmi konusukıyamet günü filmifilm önerilerihayatta kalma filmlerifilm tavsiyeleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.