Kızıl Serçe 2018 tr-TR

Kızıl Serçe (2018)

(Dram - Suç - Gizem)
2018
IMDB
6.8
(6) 4 99 0 5
89
10
İZLEDİM
SONRA İZLE
6 Yorum
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
20 Nisan 2018
Öncelikle; Durgun ilerleyen, derin konulara sahip, uçmalı kaçmalı olmayan bir film izleyecek havanızda değilseniz hemen farklı bir tavsiyeye ışınlanın derim. Şimdi; filmimiz, başarılı bir balerinin geçirdiği acı bir kaza sonrası hayatına çok farklı bir şekilde devam etmesini ve bu yolda yaşadıklarını konu alıyor. Genç kızımız iyileştikten sonra kendini aşırı disiplinli bir kampta buluyor ve burada öğrendikleri ile tam bir ajan olarak hayatına devam ediyor... Hemen söyleyeyim; Film biraz uzun ve bol bol +18 sahne barındırıyor. Bununla beraber aksiyon dolu sahneler yerine temeli insan ve istihbarat olan olaylar izleyeceksiniz. Rusya ve ABD arasındaki ajan trafiği, hala bitmemiş olan bir "soğuk savaş", oynanan akıl oyunları ve çarpıcı sahneler... Jennifer Lawrence'a tam anlamıyla vuruldum diyebilirim. Biraz kafanızı yoracak, bazen konuyu kaçıracaksınız fakat odaklandığınız taktirde çok klas bir tat alacağınızdan şüpheniz olmasın. Hadi tadını çıkarın!

Kızıl Serçe - Red Sparrow

filmine yorum yap!
Bülent K.
07 Nisan 2023
Usta Yorumcu
"2015 ve 2016 yılları arasında dünyanın en çok maaş alan kadın oyuncusu oldu. 2013 yılında Time dergisinin dünyanın en etkili 100 kişisi listesinde yer aldı" diye okuyunca şaşırmıştım ama filmde bunu ispatlamış. Akıcı ve güzel bir filmdi. Uzunluğunun farkına varmıyorsunuz.
ayten Y.
06 Mart 2021
Usta Yorumcu
Öncelikle film akıcı bir şekilde işlenmiş ve izleyiciyi kendine çekiyor, uzun olmasına rağmen kopukluk yaşamıyor insan ama kendisinden 1 sene sonra çıkmış olan 'Anna' filmi kendisinden bir tık daha iyi. Çekimleri mi, işleyişi mi bilmiyorum ama Anna filmi o hissiyatı daha fazla vermişti. Jeniffer Lawrance'ı tam olarak ajan gibi göremiyor insan. Bu arada dil konusu da biraz saçma. Tüm konuşmaları rus aksanlı ingilizce gibi yapmışlar ama neden rusya'da ingilizce konuşuyor herkes? Dediğim gibi 'Anna' filmi bence bu konuda da daha iyi.
Film S.
06 Haziran 2020
Çaylak
Hayatımda izlediğim en berbat filmlerden biriydi. Psikopatlığı, sapıklığı ve iğrenç insanların nasıl başa gelmek için çabaladığını ve bu çabalarda insanlıklarını nasıl kaybettiklerini görmek istiyorsanız buyrun izleyin. İnsani duyguları sömüren iki saatlik bir başyapıt (!)
Arşivci
28 Mart 2020
Sıkı Üye
Güzel, izlenebilir Rus ajan filmlerinden. Tavsiye ederim.
Erdem A.
30 Temmuz 2019
Usta Yorumcu
kulağınızda saatlerce bomba ve silah sesi yerine anlamlı cümleler duyup, düşünmek ve sonlara doğru da olanları öğrenince hayretler içinde saatlerce seyrettiğiniz (ki genelde bir çok insan bu filmi bu kadın için izler) Jennifer Lawrence'a saygı ile bakmak istiyorsanız durmayın
Berk Ö.
21 Nisan 2018
Sıkı Üye
çok iyi bir ajan filmi ama silahlar yerine akıl konuşuyor üstte kaanın da dediği gibi film durgun ama güzel. teşekkürler.
red sparrow filmired sparrow filmi konusured sparrow 2018kızıl serçe 2018kızıl serçe filmi konusured sparrow filmi izlejennifer lawrence filmlerifilm önerilerisuç filmleriajan filmlerifilm tavsiyeleri2018 filmleri2018 film önerileri2018 film tavsiyeleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.