Kon-Tiki 2012 tr-TR

Kon-Tiki (2012)

(Tarihi - Macera)
2012
IMDB
7.2
(3) 4 40 0 5
38
2
İZLEDİM
SONRA İZLE
3 Yorum
1s 58dk
IMDB
7.2
BU FİLM
15b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
26 Ocak 2018

Bir akademisyen düşünün. Bir tezi var. Bir bölgenin keşfi şunlar tarafından değil, şu kıtadaki insanlar tarafından yapılmıştır diyor. Bunu da kanıtlamak için eşiyle birlikte gidip o bölgede 10 yıl geçiriyor. Ardından gelip, tezini bilim insanlarının, dergi sahiplerinin ve yayın evlerinin önüne koyuyor. Fakat hiçbiri o yıllarda o bölgeyi o insanların keşfettiğine inanmıyor ve kapılar adamımızın yüzüne kapanıyor. O da diyor ki; Yıllar önce burayı bu insanlar keşfetti ve bunu sadece bir sal ile okyanusu geçerek yaptılar, bunu yine o günki şartlar ile yapacağım ve size bu tezimi kanıtlayacağım. İşte asıl olay tam da bundan sonra başlıyor ve 100 gün sürecek bir okyanus yolculuğuna çıkılıyor... Fragmana bakınca aklınıza Pi'nin Yaşamı filmi gelebilir, gelmesin. Pi, fantastik bir filmken, bu filmimiz gerçek bir hikayeyi konu alıyor. İnanın hiç bitmesin istedim. Dingin kafayla, sizi oturduğunuz yerden okyanus aşırı yerlere götürebilecek şahane bir yapım. Tadını çıkarın!

Kon-Tiki - Kon-Tiki

filmine yorum yap!
Aslı B.
21 Mart 2024
Usta Yorumcu
Gerçek hayatta yaşanmış olması ve ideali uğruna feda ettikleri etkileyiciydi... Ama biraz durgun yerleri vardı. Köpek balığını öylece kuyruğundan tutup yakalayamazsınız, o sahnede "hadi canım " dedim. Kahvemi yudumlarken büyüleyici mavilikleri izlemek mükemmeldi.
SPOILER [GÖSTER]
nihatmanaf
20 Mart 2024
Çaylak
Tarih ve macera. Benim için yeteri kadar ilgi çekici tür. Konusu ile araştırmaya yeni belgeseller izlemeye başladım.
Hacer Ö.
10 Aralık 2022
Sıkı Üye
Film güzeldi, bi yandan bitsin artık dedim bir yandan da bitmesin istedim... Tavsiye ederim. Filmi izlemeden önce hep yorumlara bakarım. Aşağıda bir yorum okudum; 'heyecan yoktu' gibi. Bunu yazan arkadaş kesin Arka Sokaklar'ı falan heyecanlı buluyordur... Kısacası izleyin, gerçek hayatta da yaşanmış bir konu, iyi seyirler.
kon tiki konusukon tiki izlekon tiki yorumlarkon tiki oyuncularkon tiki imdbokyanus filmleriyol filmlerimacera filmleriokyanus filmi önerileriailece izlenecek filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.