Küçük Bir Rica 2018 tr-TR

Küçük Bir Rica (2018)

(Gerilim - Dram)
2018
IMDB
7.1
(10) 4 67 0 5
2s
IMDB
7.1
BU FİLM
13b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
12 Aralık 2018

Aranızdan "Damla Duman" bu filmi izlemem için bana tavsiye olarak göndermiş. Kendisine teşekkür edip hemen filmimize geçiyorum. Size buralarda da tavsiye ettiğim "Gone Girl" filmini hatırlayın. İşte bu filmimiz de o filmdeki gibi bir "kayıp" vakası üzerine ilerliyor. 1 adet iş kadını, 1 adet de "Vlogger" annemiz var. Bu ikili zamanla yakın arkadaş oluyor fakat iş kadını olan annemiz birden ortalardan kayboluyor. Diğer meraklı annemiz ise bu işi biraz eşeliyor ve arkadaşını bulmak için türlü maceralara giriyor... Öncelikle "Gone Girl" dedim diye hemen o kıvamda bir gerilim ya da bir hikaye beklemeyin. Bu film, onun daha eğlenceli, daha yüzeysel hatta daha komik hali. Film beni yer yer gülümsetti, yer yer de "Acaba..." diye merak ettirdi. Keyifle ve merak ederek geçireceğiniz 2 saatiniz varsa bu film tam sizlik olabilir... E hadi tadını çıkarın!

Küçük Bir Rica - A Simple Favor

filmine yorum yap!
Aslı B.
22 Ocak 2024
Usta Yorumcu
Çok akılda kalıcı bir film değil ama izlediğime de pişman olmadım. Genel havası güzel, cuk oturmuş yani tam hafta sonu tadında bir film.
Büşra D.
08 Ekim 2023
Sıkı Üye
Mükemmel bir film olmuş. Bana biraz Gone Girl filmini hatırlattı. Anna Kendrick çok güzel performans sergilemiş. Akıcıydı bence.
Film S.
30 Eylül 2022
Çaylak
Uzun zamandır izlemeyi planladığım ama güzel olacağından emin olmadığım için bir türlü izleyemediğim bir filmdi. Beklediğimden iyiydi. Olaylar arasındaki bağlar daha çarpıcı olabilirdi ama yine de beğendim. Ummadık taş baş yarar diye boşuna dememişler. :)
serochko
27 Mart 2022
Çaylak
Bu film 2019'dan beri listemde ama böyle iyi çıkacağını bilseydim kesinlikle şimdiye kadar çoktan izlemiştim! gerçekten eğlendim, konusu aslında gerilimmiş gibi görünse de güldürdü baya.
Nazlı Ç.
30 Ağustos 2021
Sıkı Üye
Eğlenceli bir kurgu olmuş. Gizemi, gerilimi de eh güzeldi, kendini izlettirdi. Ama sonu farklı olsaydı daha hoşuma gidebilirdi sanki.
Zeynep E.
29 Kasım 2020
Çaylak
Hikayede yer yer kopma ve atlama olmasına rağmen fena bir film değildi. Sona doğruda biraz saçmaladığını düşünüyorum ama yine de izlemeye değer bir filmdi, özellikle Blake Lively için... Bayılıyorum bu kadına.
lemans
28 Ekim 2020
Çaylak
Gone Girl'e benzer gibiydi, izlemeye değer :)
ayten Y.
27 Temmuz 2020
Usta Yorumcu
Gone Girl havası olan, yormadan, çabucak hikayeye giren ve asla sıkmayan bir film. Bazı yerlerinde devamını veya olayı tahmin etmek çok kolaydı ama yine de asla vakit kaybı değil.
Varol U.
23 Mart 2019
Çaylak
Güzeldi amaaa daha iyi olabilirdi. Klişe sanki senaryo...
furkankarataass
20 Aralık 2018
Çaylak
Kayıp Kız’dan sonra merak ettirmişti beni konusu, gerçekten de öyle oldu. Tam onun kıvamında ama yer yer gülümseten bir filmdi. Finali de beğendim aslında ama orada da güldürmek istemeseler daha güzel olabilirmiş. Neden olduğunu anlayamadığım bir sahne olarak kıyafet odasının kendi kendine eski haline dönmesiydi. Ne gerek vardı böyle bir sahneye çözemedim. Konu gerilim diye öyle şeyler yapmaya gerek varmıydı bilemiyorum. Tavsiye için teşekkürler...
Daha fazla yorum0
küçük bir rica filmiküçük bir rica filmi konusua simple favor filmia simple favor filmi konusublake lively filmleri2018 filmleri2018 film önerilerifilm önerilerifilm önerisifilm tavsiyesigerilim filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.