Lion 2016 tr-TR

Lion (2016)

(Dram - Biyografi)
2016
IMDB
8.1
(30) 4 204 0 5
195
9
İZLEDİM
SONRA İZLE
30 Yorum
IMDB
8.1
BU FİLM
26b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
26 Ocak 2018

Uzun zaman sonra ilk kez gözümden yaş düşürmeyi başarmış olan bir film getirdim size. Gerçek hayata dayanan filmler eminim benim kadar sizi de etkiliyordur. Çünkü bu filmler bende çok farklı bir etki bırakıyorlar. Sahnelerinden çok, hikayenin tümü uzun bir süre aklımdan çıkmıyor. İşte bu film de onlardan biri ve önümüzdeki birkaç hafta aklımdan çıkmayacağı kesin. Öncelikle küçük yaşta kaybolan bir çocuğumuz var. Filmimiz baştan sona bu çocuğumuzun ve onun yıllar sonra gelen ''ailemi bulmalıyım'' hissi etrafında dönüyor. Kendinizi yerine koyup bol bol düşünebileceğiniz koca bir dram. Özellikle filmin ilk yarısında sürekli olarak ''Ya benim başıma gelseydi ne yapardım?'' diye düşünmekten kendimi alamadım. Dediğim gibi nefis bir hayat hikayesi ve nefis bir dram izleyeceksiniz. Hani şu ''Yürek dağlayan'' terimi var ya, heh işte o terimi bu film için kullansam hiç de yanılmış olmam. Bu arada aşırı anlamlı diyalogları ile Nicole Kidman'ı da izleyeceksiniz. Hadi tadını çıkarın!

Lion - Lion

filmine yorum yap!
Aslı B.
17 Mart 2024
Usta Yorumcu
Ah be küçük kara çocuk ciğerimi dağladın... Gerçek bir hayat hikayesi olması da yoğun duygular yaşattı bana. Görüntü yönetimi de çok güzel. Mutlaka ama mutlaka izlenmesi gereken bir film. Beni aldı başka diyarlara götürdü, bu filme kalbimi bıraktım.
Aslı Ç.
14 Ocak 2024
Çaylak
IMDb puanını hak etmeyen bir filmdi, duygusal tamam ama sürükleyici değil bitse artık diye bekledim ortalama film.
Albert K.
06 Kasım 2023
Sıkı Üye
Hiç düşünmeden izleyin ama yanınıza bir paket selpak almayı da unutmayın. Yoksa benim gibi penyenizin kollarını sırılsıklam yapabilirsiniz. Gözümden yaş getiren 2-3 filmden birisi oldu.
Bülent K.
07 Nisan 2023
Usta Yorumcu
Ailemle ve çocuklarımla severek izlediğim bir film oldu. Güzeldi, tavsiyedir.
Mustafa
10 Mart 2023
Usta Yorumcu
Küçük bir çocuğunuz varsa daha da etkilenerek izleyeceğiniz bir film. Gerçek bir hikayeden uyarlanması gerçekte neler yaşandığını da tokat gibi insanın yüzüne vuruyor. Filmin sonundaki gerçek görüntülerde gözyaşlarıma engel olamadım. Ah be Guddu ne güzel bir ağabeydin en çok sana üzüldüm.
taner balcı
31 Ocak 2023
Çaylak
İzleyin güzel film, gerçek olması da güzel.. Sonlarına doğru tam bir belgesel.
Hacer Ö.
20 Kasım 2022
Sıkı Üye
Her türde filmkolik birisi olarak muhteşem buldum. Dram sevmiyorsanız izlemeyin. Çok etkileyiciydi. Teşekkürler kaan.
semih ş.
09 Mayıs 2022
Bu siteyi nerden buldum bilmiyorum ama harbi ölmeden önce izlenmesi gereken filmler var burada.. Bu filmi de tavsiye ederim.
Ahmet D.
07 Şubat 2022
Çaylak
Nicole Kidman'ın oynadığına aldanmayın. Bizim Yeşilçam filmleri bu filme bin basar. Yorumları okuyup aldandığım nadir filmlerden oldu.
Serkan B.
31 Mayıs 2021
Usta Yorumcu
Belirli aralıklarla boğazınızda bir yumruk hissi uyandıran, iyi işlenmiş bir gerçek yaşam öyküsünün sahnelenişini izleyeceksiniz.
Daha fazla yorum20
lion konusulion izlelion yorumlarlion filmi konusuağlatan filmlerağlatma etkili filmleratlatan film önerileriağlatan film tavsiyeleriduygusal filmlerduygusal film önerileriduygusal film tavsiyelerien iyi duygusal filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.