Melekler ve Şeytanlar 2009 tr-TR

Melekler ve Şeytanlar (2009)

(Gerilim - Suç)
2009
IMDB
6.7
(8) 4 94 0 5
91
3
İZLEDİM
SONRA İZLE
8 Yorum
IMDB
6.7
BU FİLM
7.2b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
01 Şubat 2018
Filmimiz, cinayetler işleyip dünyayı kaosa, kötülüğe sürüklemeye çalışan gizli örgütümüz İlluminati'yi ve bu sırların peşinde koşan bilim insanlarını konu alıyor. Yani sizin anlayacağınız filmde Tom Hanks ile birlikte bol koşturmacalı, bol bilmeceli, aşırı derin bir maceraya çıkıyorsunuz. Sadece işlenen birkaç cinayet peşinde koşulurken birden iş büyüyor ve konu İlluminati'ye, oradan da Vatikan'a kadar uzanıyor. Kiliseler, papazlar, suç ortağı papalar, cinayetler, hepsi filmimizde bolca var. Film tamamen bilmeceler üzerine kurulu, bu yüzden de bir şeyleri çözmeye, her sahnede detaylar aramaya bayılanlardansanız bu film size 2 kat tatlı gelecek. Neyse daha fazla yazmayayım İlluminati'nin dikkatini çekmek istemiyorum... Hadi tadını çıkarın!

Melekler ve Şeytanlar - Angels and Demons

filmine yorum yap!
Alperen
29 Eylül 2023
Usta Yorumcu
Kurgusu iyi gözükse de bu tarz filmleri çok izlemiş biri için genel olarak tahmin edilebilir bir filmdi. Buna rağmen hikaye örgüsünün sürükleyici olması ve oyunculukların sağlamlığıyla izlerken güzel vakit geçirdiğim bir film oldu. 6,5/10.
Ayhan B.
20 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Benim için çok havada kalan filmlerden biri... Puanı da fazla.
Gül D.
31 Ocak 2021
Çaylak
Filmi beğendim ama yine de bir şeyler eksikti bence.
Lavin E.
09 Temmuz 2020
Çaylak
Vatikan, kilise, melekler, ipuçları ve cinayetler.. Çok iyi kurgusu olan bir film. İki üç kere izlemişimdir, tarihin içinden güzel bir film ortaya çıkmış.
Serhat
13 Nisan 2020
Sıkı Üye
Film çok başarılı. Tarihi gerçekler ve komplo teorileri bir arada, artık ne kadarına inanırsınız size kalmış. Sonuçta bir film ve izlemesi heyecanlıydı.
eowyn
13 Nisan 2020
Usta Yorumcu
Ben Tom Hanks'i hâlâ kitaptaki "Robert Langdon" olarak göremiyorum, yakışmıyor.
özge E.
21 Mart 2020
Çaylak
Kitabı filmine nazaran daha iyi olan bir yapım. Kitabını çok beğenmeme rağmen filmden aynı heyecanı bırakın almayı kitaptan uyarlama olmasaydı izlemezdim bile. Zaten önemli olan noktaların çoğu eklenmemiş filme. Yine de siz bilirsiniz :(
Melisa Y.
01 Şubat 2018
Sıkı Üye
Hayatımın kitabı hayatımın filmi. Beni Vatikan'a sürükleyen yapım.
angels and demons filmi konusuangels and demons filmi yorumlarıangels and demons filmi izleangels and demons filmi oyuncularımelekler ve şeytanlar filmi konusumelekler ve şeytanlar filmi yorumlarıilluminati filmiilluminati konulu filmlergerilim filmlerigerilim filmi önerileritom hanks filmleriewan mcgregor filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.