Miss Sloane 2016 tr-TR

Miss Sloane (2016)

(Gerilim - Dram)
2016
IMDB
7.5
(26) 4 113 0 5
107
6
İZLEDİM
SONRA İZLE
26 Yorum
2s 12dk
IMDB
7.5
BU FİLM
25b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
28 Ocak 2018

Size son zamanlarda izlediğim "en iyi" filmi getirdim, kemerleri bağlayın! Filmin isminden de anlayacağınız gibi filmimiz bir iş kadını etrafında dönüyor. Buralarda size de tavsiye ettiğim nefis ''İnterstellar'' filminden de tanıdığımız Jessica Chastain bu filmde tam anlamıyla dök-tü-rü-yor. Filmimiz, Amerika'da lobicilik işlerinin nasıl döndüğünü aşırı çarpıcı bir şekilde gösteren nadir filmlerden. Ben film boyunca sürprizlerle dolu sahneler ve ufuk açıcı detaylar yakalamaktan heba oldum ve müthiş bir zevk aldım. Hiç sıkmayan su gibi akıp giden senaryosu ile güçlü, zeki, ve lider ruhlu bir kadını ve onun yaptığı stratejik hamleleri izleyeceksiniz. Aşağıya yorumunuzu bırakmayı unutmayın, hadi tadını çıkarın!

Miss Sloane - Miss Sloane

filmine yorum yap!
Samet A.
23 Temmuz 2023
Çaylak
Tavsiyen üzerine mükemmel bir film daha izledim.. tekrardan teşekkürler :)
Mustafa
28 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Filmin ilk yarısı aşağıdaki yorumlarda da dendiği gibi çok yorucuydu. Filmin içine girmekte çok zorluk çektim ama tamamına bakınca bu uzun filmi çok beğendim. Amerika'daki çürümüş sistemi çok iyi bir şekilde anlatıyor.
Helinn
06 Şubat 2022
Sıkı Üye
MÜKEMMELDİ! Bu zamana kadar nasıl ertelemişim.. Başta diyaloglardan yoruldum ama her saniyesine değdi, müthiş kurgu, müthiş oyunculuk. Beyin nasıl kullanılır sorusuna muhteşem bir cevap izlemeden ölmeyin!
E.N.A.
07 Kasım 2021
Usta Yorumcu
Kalite kelimesinin anlamlarının yalnızca bir kadında her perspektiften yansıdığı bir rol... Muhteşem bir karakter, keyifli bir kurgu!
Serkan B.
18 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Kalite bir akış ile sistem ve bu sistemden nemalan kişileri ifşa eden, oyunculukların ve başrolün döktürdüğü, sakince izleyebileceğiniz ve de sonuna kadar merakı taze tutan bir yapımdı.
uğur Ç.
21 Mayıs 2021
Muhteşem bir kurgu tek kelimeyle harika bir film, izlemeyen çok şey kaybeder :)
Akif Feyzioğlu
27 Mart 2021
Sıkı Üye
Diyalogları takip etmek zor ve anlamsızdi benim için. Beğenmedim. 20 dakika izleyebildim. 3/10
Serhat
14 Şubat 2021
Sıkı Üye
Filmin sonunda da güzel bir sürpriz var ve insana vay be dedirtiyor.
Hilal K.
10 Kasım 2020
Çaylak
Ben bu kadına bayılıyorum, filme de bayıldım. Bence temposunu hiç kaybetmeden devam eden çok başarılı bir film.
nur D.
04 Ağustos 2020
Çaylak
Güçlü bir kadını izleyeceğiniz ve bazı işlerin aslında nasıl döndüğünü göreceğiniz bir film. Zekice kurgulanmış bir hikayesi var ve oyunculuklar çok iyi. Mutlaka izleyin pişman olmazsınız.
Daha fazla yorum16
miss sloane konusumiss sloane izlemiss sloane oyuncularmiss sloane incelememiss sloane altyazılı izlemiss sloane yorumlar

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.