Molly'nin Oyunu 2017 tr-TR

Molly'nin Oyunu (2017)

(Dram - Suç)
2017
IMDB
7.5
(8) 4 55 0 5
49
6
İZLEDİM
SONRA İZLE
8 Yorum
17 Nisan 2018
Filmimiz, sporda karşılaştığı şanssızlıklar yüzünden kariyerini farklı bir alanda ilerletmek isteyen bir kadının yaşadıklarını konu alıyor. Girişimci ve asla pes etmeyen bu kadın, "poker" konusunda öyle hamleler yapıyor ki, sadece birkaç yıl içinde ünlü şarkıcılardan dev şirketleri yöneten CEO'lara kadar herkesi aynı masada buluşturmayı başarıyor. Fakat masadaki para büyüdükçe de işler biraz değişiyor tabi... Size buralarda da tavsiye ettiğim nefis "Miss Sloane" filmini hatırlayın. İşte ben bu filmden de aynı tadı aldım. Film biraz uzun, fakat sizi öylesine yakalıyor ki, 2 saat nasıl geçti inanın anlamıyorsunuz. Ayrıca ben parayla oynayan zeki insanları konu alan filmlere bayılıyorum ve bu filmden de inanılmaz zevk aldım. Oyuncular, filmin kurgusu hepsi nefis. Hadi tadını çıkarın!

Molly'nin Oyunu - Molly's Game

filmine yorum yap!
E.N.A.
18 Kasım 2021
Usta Yorumcu
Poker'e olan ilgimden mi yoksa Jessica Chastain farkından mı bilmiyorum ama ben bu filmi oldukça etkileyici buldum. Strateji budur.
Seçim S.
26 Ekim 2021
Çaylak
Gereksiz uzun. Ben kendi adıma hiçbir şey bulamadım. Aksiyon yok gerilim yok gizem yok bence dram da yok. Film niye var anlamadım. İzlemeseniz hiçbir şey kaybetmezsiniz.
Miraç I.
05 Eylül 2020
Usta Yorumcu
Çok iyi bir oyuncu, ses tonu ve mimiklerini çok güzel yansıtıyor ve izlediğim her filmini severek izledim jessica chastain'in. Pokerden hiç anlamama rağmen filme bayıldım.
Hatem Ben Arfa
30 Haziran 2020
Çaylak
Bu kadının filmlerinde neden hep bir acelecilik var, yoksa bana mı öyle geliyor...
Bahar K.
13 Mart 2020
Çaylak
Kurgu çok güzel oyunculuk çok güzel. Ters köşe olmasını bekledim hep.
SPOILER [GÖSTER]
Esra E.
30 Ocak 2019
Çaylak
Keyifli filmdi buradan izleyip beğendiğim. Teşekkürler Kaan!
Aytek S.
19 Aralık 2018
Usta Yorumcu
poker bilmediğimden mi konuşmalar çok hızlı olduğundan mı nedir film yarı oldu hiç bir şey anlamadım :(
Berk Ö.
20 Nisan 2018
Sıkı Üye
bu kadına bayılıyorum gerçekten çok iyi bi oyuncu ve taşıdığı her rolü çok iyi bi şekilde oynuyor bu filmde de şaşırtmadı gerçekten.
mollys game filmmollys game 2017mollys game film izlemollys game konusumollys game filmimollys game 2017 filmi2017 filmleri2017 film önerilerimollynin oyunu filmi izlemollynin oyunu filmi konusufilm önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.