Muhteşem Şovmen 2017 tr-TR

Muhteşem Şovmen (2017)

(Dram - Romantik)
2017
IMDB
7.8
(5) 5 33 0 5
33
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
5 Yorum
IMDB
7.8
BU FİLM
8.5b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
01 Mayıs 2018
Öncelikle, eğer "müzikal" sevmiyorsanız hemen farklı bir tavsiyeye geçin derim. Çünkü bugün size tavsiye edeceğim bu film koca bir müzikal. Kalanlar için filmden bahsedeyim. Filmimiz, kızlarına ve eşine kaliteli bir hayat yaşatamamanın hüznüyle yanıp tutuşan bir adamın hayallerini gerçekleştirme ve bu yolda parayı bulma macerasını konu alıyor. Adamımız "sirk" konusunda öyle ünleniyor ki kraliçenin huzuruna bile davet ediliyor... Müzikallerin seveni pek yoktur, hatta yalan yok ben de bir "Acaba" ile yaklaştım bu filme... Fakat film beni içine çekti ve zaman su gibi akıp geçti. Bittikten sonra biraz daha uzun olsaydı izlerdim bile dedim... Hugh Jackman filmi tek başına omuzlasa da Zac Efron da az değil şimdi yiğidi öldürelim hakkını yemeyelim. Gayet keyifli, şahane bir hafta sonu filmi izleyeceksiniz. Tadını çıkarın!

Muhteşem Şovmen - The Greatest Showman

filmine yorum yap!
ayten Y.
24 Mart 2022
Usta Yorumcu
Çok beğendiğim bir film oldu gerçekten. Müzikalleri sevmem ve bence abartılmamış müzikal kısımları. Çok eğlenceli, mod yükselten bir film. Bence mutlaka izlenmeli.
Yigittheripper
02 Ocak 2021
Usta Yorumcu
Müzikal tarzda iyi film bulmak gerçekten çok zor ve böyle durumda Hugh abimizin bu güzel filmi gerçekten altın değerinde. Mutlaka izlemelisiniz. Ek olarak 'Kırmızı Değirmen' filmini de öneririm.
Tuana E.
26 Temmuz 2020
Çaylak
Böyle müzikal bulmak çok zor ya... Müzikal seviyorsanız izleyin, sevmiyorsanız yine izleyin çünkü çok güzel.
cyd S.
25 Ekim 2018
bu izlediğim en güzel filmlerden. kesinlikle izleyin. beni çok etkiledi müzikleri çok başarılıydı
Damlacikileta
03 Mayıs 2018
Çaylak
BU TARZ MÜZİKALLERE DAHA SIK RASTLASAK KEŞKE:))
the greatest showman filmithe greatest showman 2017the greatest showman filmi konusuthe greatest showman filmi fragmanıthe greatest showman filmi izlemuhteşem şovmen 2017muhteşem şovmen filmi konusu2017 filmleri2017 film önerilerifilm tavsiyelerifilm önerilerihugh jackman filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.