Mulholland Çıkmazı 2001 tr-TR

Mulholland Çıkmazı (2001)

(Gerilim - Gizem - Psikolojik)
2001
IMDB
8
(21) 3 76 0 5
49
27
İZLEDİM
SONRA İZLE
21 Yorum
26 Nisan 2018
"Kaan hani çok bilinen filmleri tavsiye etmiyordun burada?" diyenleriniz olacak biliyorum ama hala bilmeyenlere rastlayınca bu müthiş filmi de burada tavsiye etmek istedim. Şimdi, filmimiz, çok büyük umutlarla Hollywood'a gelen genç ve güzel bir aktristin yaşadıklarını konu alıyor. Kızımız daha gelir gelmez ayağının tozuyla bir kazadan kurtulan gizemli bir kadın ile tanışıyor ve böylece bir macera başlıyor... Şahsen ben, koca sinema sektöründe, bu film kadar ince detaylar ile bezenmiş başka bir film daha görmedim, duymadım. Türü "korku" değil, ama deli gibi korktum. Gerim gerim gerildim ve beynimden tam anlamıyla dumanlar çıktı. Analizi okunmadan anlaşılmayacak türden bir film. O yüzden filmi izledikten sonra "Keşfettiklerim" köşemde bu filmin analizine de ulaşabilirsiniz. İzledikten sonra gelin ve "Oha!", "Vay anasını!" gibi tepkiler vereceğiniz detaylara göz atın. Eminim ki hayatınızın geri kalanında bu filmi asla unutamayacaksınız... Hadi tadını çıkarın!

Mulholland Çıkmazı - Mulholland Drive

filmine yorum yap!
Hülya E.
22 Ekim 2023
Tam anlamıyla çıkmaz, anlamak için analizini okudum analizi anlamak içinde ayrı bir analiz gerekti.. Korku unsurları vs denince doğru filmde miyim diye 2 kez kontrol ettim…
Mustafa
21 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Yaklaşık 40 dk izleyebilidim ve bu 40 dk içerisinde 40 defa kapatmayı düşündüm. Filmin içine bir türlü giremedim. Filmin tamamını izleyeceklere Allah sabır versin.
Ayhan B.
20 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Yıllarca kimse anlamadı bu filmi "aman hemen ben de öveyim..." denilen filmlerden bence. Yaklaşmayın, vakit kaybı olabilir.
Umur E.
07 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Başta bir şey anlamadığım ama analizini araştırınca çok iyi olduğunu anladığım bir film. İlk defa David Lynch filmi izledim. Artık onun tarzıyla tanıştım ve diğer filmlerini belki daha iyi anlayabilirim.
Filmmath
14 Ekim 2021
Çaylak
Aç izle, beynin yansın hakikaten :) David Lynch bunu hep yapıyor.
Serkan B.
07 Ağustos 2021
Usta Yorumcu
Bu iki hanımın oyunculukları (tatlılıkları (: ), senaryodaki kıvraklıklar ve akıcılık film sonunda akılda kalan şeyler. İzleyin.
dwaekki W.
10 Temmuz 2021
Usta Yorumcu
Aslında başta sıkılıp kapatmayı düşündüm yavaş ilerliyordu ama sonu cidden güzel bitti. Sevdim.
uykusarhosu
06 Mart 2021
Sıkı Üye
Bir filmi izledikten sonra bu kadar çok film analizi okuduğumu hatırlamıyorum. Hakkında yazılanları okuduktan sonra da "oh be şimdi oldu" dedirten bir film.
Mert I.
05 Aralık 2020
Bu filmin üzerine belgesel çekilmeli Top 5'imde ilk sırada yer alıyor.
Kaan A.
05 Kasım 2020
Sıkı Üye
Arkadaşlar beğenmeyenleri eksileyin geçin. Hani şu beynimi yaksın kategorisi var ya işte o bu filmin hatırına var. Filmin senaristi filmlerinde sık sık imgelere başvuran biri. Çoğu filminde hayal ile gerçek; gerçek ile rüya iç içe geçmiştir. Onu Nolan yapansa bu karmaşayı bize filmde açıklamamasıdır. Normalde filmin sonunda kahramanımız rüyasından uyanır ve biz bu sayede rüya-gerçek ayrımına varabiliriz ya, Nolan'ın filmlerinde bu olmaz. O yüzden film sonrası mutlaka birkaç farklı analiz okuyun. Her şey daha da netleşecektir.
Daha fazla yorum11
mulholland drive 2001 filmimulholland drive filmi izlemulholland drive filmi konusumulholland drive filmi oyuncularımuholland çıkmazı 2001muholland çıkmazı 2001 konusumuholland çıkmazı filmi konusumuholland çıkmazı filmi oyuncularımuholland çıkmazı filmi izle2001 filmlerifilm önerileribeyin yakan filmleretkileyici filmlerdavid lynch filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.