Napola 2004 tr-TR

Napola (2004)

(Dram - Tarihi)
2004
IMDB
7.4
13
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
2 Yorum
IMDB
7.4
BU FİLM
8.3b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
31 Temmuz 2018
Filmimiz, dövüş yeteneği sayesinde sadece seçkin kişilerin kabul edildiği ileri derece bir Nazi okuluna kabul edilen, işçi bir ailenin 17 yaşındaki hırslı gencini konu alıyor. Gencimiz, hayalini kurduğu o "elit" kişilerden olmaya hak kazanıyor fakat eğitim konusunda yaşadıkları onda çok farklı etkiler bırakıyor... Öncelikle biraz uzun bir film sizi bekliyor. Savaş, kurşun, cephe ve Hitler görmek istiyorsanız üzülerek söylemek istiyorum ki bu film bu isteğinizi karşılamayacak. Ama "Yahu Hitler döneminde bu kadar asker nasıl, ne şartlarda eğitilmiş?" diyecek olursanız işte o zaman bu filmde aradıklarınızı bulabilirsiniz. Şahsen ben izledikten sonra 14 yıldır bu filmin varlığından nasıl haberdar olmadım diye kendime yakındım çünkü film beni fazlasıyla tatmin etti. Hitler Almanya'sına merakım, dönem filmlerine de ilgim var diyenler kaçırmasın derim. E hadi tadını çıkarın!

Napola - Before the Fall

filmine yorum yap!
Ertuğrul U.
05 Eylül 2023
Sıkı Üye
Ben çok beğendim valla neden diye soracak olursanız hem savaş döneminde, hem de nazi Almanya'sında geçen bir film üstelik savaş falan değil eğitim üzerine çekilmiş bir filmdi. Etkileyiciydi, daha yazmak istediğim şeyler var ama yazmayacağım.
Mert A.
29 Ağustos 2020
Nazili, vurdulu kırdılı ortamıyla falan etkileyici bir yapımdı.
2004 filmleribefore the fall filmi 2004before the fall filmi konusunapola filmi 2004napola filmi konusunazi filmlerifilm önerilerifilm tavsiyeleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.